Vanessa – Macho: 2 – 1 ;)

Nei, ok, så ble det ikke akkurat noe ”Vanessa Cover Spread”, men jeg kom i alle fall på forsiden! J Herregud, jeg trodde ikke det var mulig å føle seg bedre enn jeg gjorde da Macho ringte, men dette slår alt!! Faktisk. Selv omforsidebildet er lite, og selv om det er en avis og ikke et glossy magasin, så er det innholdet som teller. Det har jeg lært nå.

Dette er så sykt suksess det! Planen min funka:

1.    Jeg kom på forsiden.

2.    Jeg fikk vist meg frem sånn som jeg faktisk ser ut. Null photoshop.

3.    Jeg fikk tatt igjen på Macho HAHA!! suckers ;D

Og la meg sitere en meget klok dame. Jeg tror jeg leste det i Extra ;b

«Jeg synes det er altfor mye kroppsfokus i dagens samfunn, og jeg håper saker som dette kan bidra til å gjøre unge mer bevisst på hva de sier ja til»

Quote: Vanessa Nyman <3

XOXO