Kan det bli bedre enn dette? <3

Hei bloggen J Jeg har ikke vært helt meg selv i det siste. Det har skjedd så sykt mye oppe i hodet mitt. Jeg har liksom gått fra å ha type til å bli singel til å ha type igjen på under 1 uke. Herregud, som jeg roter. Og hadde det ikke vært for Runa så hadde jeg sikkert fått husarrest på livstid. Hun har faktisk vært til god hjelp, for en gangs skyld. Hun fikk meg til å innse at jeg måtte gi Goggen en sjanse til å like meg for den jeg er. Og han er jo bare helt skjønn.  Derfor har jeg skrevet et lite dikt til ham, fine fine kjæresten min <3

TIL GOGGEN

Du liker meg for den jeg er,

Jeg smiler når du er meg nær,

Selv om jeg sier mye rart

Så er jeg alltid in your heart.

Jeg er så glad du holder ut,

For jeg har vært dum som en stut (lol!)

Men nå er alt som det skal være,

Og du vil alltid være min kjære <3