Trening + Hotel Cæsar = the perfect job!

Hei kjære venner <3 Gjett hva jeg har gjort i dag da. Jeg har postet en jobbsøknad til Gaius! Ja, det nye treningssenteret på Hotel Cæsar. Jeg har søkt assistentjobb der!! Og så vidt jeg kan skjønne er det ingen grunn til at jeg ikke skal få den. Jeg har jo peiling på både skjønnhet og trening, og dessuten kan jeg være med og motivere kundene. Ja, bare se hvor bra muskler jeg har ;b

 

Men seriøst da, det hadde virkelig vært den perfekte jobben for meg. Da kan jeg både bruke det jeg er flink til, samtidig som jeg får møte masse viktige folk. Tenk da, kanskje jeg får sminke kona til Jens August når hun skal i viktige selskaper, og sånn. OMG den resepsjonsjobben til pappa blekner jo i forhold 😀

Ja pappa ja. Han har jo flytta til Oslo nå. Egen leilighet og greier. Skjønner ikke helt hvordan mamma og jeg skal få plass til alle tingene våre der, men han bor der kanskje bare mens han leter etter noe større. Who knows. Mamma virker i alle fall veldig klar for å flytte sammen med ham igjen. Og hvis jeg skal begynne å jobbe på Hotel Cæsar så er det litt mer praktisk å bo i byen enn å pendle fra Ski, liksom. Håper han får ut fingeren snart. Uansett digg å ha ham tilbake.

Legger ved et sminketips før jeg logger av.

Jeg bare digger de kalde fargene. Veldig 2011, faktisk 😉

Ok, da må jeg sette meg og krysse fingrene for at jeg får den jobben. Håper dere gjør det samme!

XOXO Vanessa