Velkommen til bloggen!!!

Hei og velkommen til min nye blogg: VanessaNaked!! Her skal jeg skrive om alt som skjer i livet mitt (eller kanskje ikke ALT da, men alt det som er interessant). Den nakne sannheten, eller the naked truth, liksom. Vanessa NAKED. Ok? Skjønner? 😉

[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/vanessanaked/files/2011/01/vanessa.m4v’ width=500 height=340]

Det første jeg har lyst til å fortelle dere om er at pappa har søkt seg jobb på Hotel Cæsar! Tenk om han får den da. Å herregud så gøy det hadde vært. Å ikke bare det men han har jo flytta tilbake til Oslo i stedet for å jobbe på den dumme båten. Ja for han har jobba på båt i mange år nå og det er ikke bra for noen av oss. I familien assa. Særlig er det bra for mamma at han er tilbake, for da kanskje hun klarer å slappe mer av. De snakker om å skille seg, men det tror jeg bare er noe de sier for å skremme hverandre. Uansett er det ikke noe vits i at de skiller seg nå som pappa er tilbake. Ikke sant? Dette blir så bra det. For et år det skal bli!! ;D

Glad i dere! koz

XOXO Vanessa <3