Tilbake!

Etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for å stikke hjem en tur, så nå er jeg i Norge igjen. Var skikkelig rart og koselig å komme tilbake, spesielt å se Runa og Mamma.

Mamma døde helt av alle de nye klærene mine, kjenner jeg henne rett kommer hun sikkert til å låne masse uten å spørre…

Men whatever!

Er litt stressa for tiden, en bekjent fra USA er også i Oslo nå, og jeg hater at han er her! Vet ikke hva jeg skal gjøre. Orker ikke alt dette dramaet! Det var jo derfor jeg dro fra Norge in the first place. Også med EN gang jeg kommer tilbake så BANG : Drama !

Vanessa.

Catching up!

Hei  alle sammen!

Herregud nå er det lenge siden jeg har skrevet. Sorry!

Har vært så mye å gjøre med jobben og nettet har vært ganske ustabilt etter en storm herjet her for litt siden, men nå har jeg endelig litt tid så jeg kan catche up 🙂

Siden sist har jeg jobbet, jobbet og jobbet. Når jeg kommer hjem orker jeg så vidt å bestille take away. Så det er ganske hardt, men definitivt verdt det.

Ellers er det egentlig ikke så mye å melde, begynner å savne hjem til Norge (!) litt faktisk. Selv om det er helt super awsome her så merker jeg at det er altfor lenge siden jeg har sett folka hjemme.

Runa og Mamma spesielt. Det er så rart å tenke på livet jeg hadde  i Norge. Jeg lurer jo på hvordan det går, selv om det sikkert er helt likt som da jeg dro…

Men! Nå kan jeg ikke skrive mer. Skal faktisk på date med en fyr jeg traff på butikken her om dagen. Han spurte om autografen min, som om JEG liksom skulle vært kjendis !!! – men guess what a? HAN er kjendis! Hihi. Gleder meg skikkelig!! Forteller mer senere. Elsker virkelig LA! Alt kan skje her.

Love and Peace, Vanessa.

Kjendis?

Var på café med Gillian og kjærsten hennes Rick i dag rett ved Santa Monica beach og så skjedde det rareste, plutselig oppdager jeg at rett bak Rick så sitter det en fyr som ligner så utrolig på Ryan Gosling fra Drive, og jeg blir bare helt satt ut og opp med lipglossen og lommespeilet og hele pakka, og idet jeg er på vei bort for å spørre etter en autograf, så oppdager jeg at fyren har en deltakerlapp klistret på t-skjorta som sier at ”I´m a participant at the look-a-like competion ”, og der står jeg ved siden av bordet hans med en lapp i hånda og bare stammer, I´m so sorry, I thought you were Ryan…. Flause!! Jeezzz as 🙂

U S of A-livin´

Jeg koser meg helt sykt i L.A, livet her er fantastisk! Dessverre er det mange mennesker rundt meg som ikke setter like stor pris på det som meg. Folka her er helt psyko! De bor i en av verdens mest fantastiske byer, med fete butikker, restauranter og clubber, men det eneste de bryr seg om er trening! Altså trenging er sykt viktig, men det er lov å nyte livet en gang i blant også da! Ta deg en burger liksom. Tren, men spis en cupcake også. Herregud det er jo umulig å motstå de rosa herlighetene som står på rekke og rad i kakedisken, men jeg ser nesten ingen som spiser dem. De er bare ute og løper eller sykler. Hett tips fra meg: Livet handler om mer enn utseende. Det handler også om opplevelser. Uansett om du er i L.A eller Oslo.

Universal Studios!

Shit, i dag har jeg vært på Universal Studios og det var bare utrolig kult! Fikk kjøre rundt og se de ulike set’ene, blant annet Desperate Housewives egne Wisteria Lane!!! Og jeg har fått innblikk i hemmeligheten bak hvorfor det alltid ser så flott ut i hagene deres der; det er bare plastikkblomster! Så igjen altså folkens, what looks very nice is usually always fake J Men vi digger det jo, så hvorfor ikke? Også fikk vi se hvordan de lagde bilscenene til filmene Fast and the Furious. Jeg fikk også etterpå, i The Amusement Park, kjøre the Simpsons Ride, utrolig kul ”karusell”, som egentlig bare var en simulator boks med en skjerm foran, jeg følte jeg var inne i Simpsons verden og møtte alle fra the Simpsons, funny! Åh, alt i alt en fantastisk dag, og i tillegg fikk jeg en ganske så bra tan i løpet av dagen, kan det bli bedre? Nope, don´t think so! 🙂

National day and fireworks!!!!

I dag er det Amerikas nasjonaldag, og jeg og Gillian skal ut og møte noen venner av henne og på barbeque med de, også blir det opp på en liten høyde for å se fyrverkeri på kvelden! Gøy å få lov til å være med å se hvordan de feirer sin nasjonaldag her, blir nok litt annerledes enn 17.mai i Norge… Haha! Jeg har finni meg en ny kjole og kjøpt meg en hatt, tror det kan bli stilig! J Vel får kjøpe inn litt til kvelden, marinert kjøtt og noen maiskolber tenker jeg. Peace and love and joy to all of you from Vanessa Naked!

Work, work, work!

Det er SÅÅ hektisk om dagene nå, lange dager på set, og Kathrine og teamet er kjempekrevende. Men det blir snart litt mindre å gjøre og litt mer tid til å nyte også. Håper dere straks er klare for ferie og digge dager i Norge alle sammen, noen som skal noe gøy i ferien??? Åh, ferie, kom til meg! Love from working Vanessa!

Surfing..

Endelig helg og bittelitte granne fri, jeg tok turen til stranda for sol og surfegutter sammen med ei jente jeg har blitt kjent med som heter Gillian, hun jobber for et annet byrå og jeg møtte henne på set. Skikkelig alright, go Gillian! Det var en digg dag i sola i dag og vi så mange kjekke gutter, I love surfer boys, weeee!!!!

LA –newsfeed!

Hallais folks! Fremme i LA og kommet meg delvis på plass der jeg skal bo.  Mini liten leilighet, men ganske sentralt i en kul del av byen! Og ikke noe hvilehjem og kjære mor her i gården nei, rett på photoshoot med Kathrine og masse ting jeg må fikse for henne, men med den diggeste take-away kaffen ever som jeg har finni til oss, så ordner det seg!

Og noe av det rareste i denne byen, det er så mye lys her, det er liksom en by som never sleeps, og det er entertainment all over the place, det er jo det rimelig mange her lever av. Men jeg digger det bare jeg, og I want more!! Tidlig start i morgen, så jeg må komme meg til sengs, love Vanessa Naked in LA!

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.