Adil Khan gleder seg til møtet med Trude

I kveld har Trude Teige invitert den talentfulle danseren og skuespilleren Adil Khan til sitt talkshow. Adil sa ja til å stille opp i programmet fordi han mener Trude er en av få journalister som tar gjestene sine på alvor.

– Jeg har et ganske ålreit forholdt til journalister, men i ny og ne møter du jo på noen idioter som det virker som er ute etter å henge deg ut, forteller han rett før han skal inn i studio og snakke med Trude.

Han mener også altfor få journalister tar seg god nok tid til intervjuobjektene sine.

– Jeg tror det blir ganske spennende å få lov til å gå i dybden for dagens journalistikk er ganske tempo, tempo, sier Adil.

Adil Khan snakker med programleder Trude Teige i studio.

Jobben som programleder kan til tider være svært hektisk. Her mister Trude papirene sine på gulvet.