Klart for «Trude»-premiere

I kveld klokken 22.40 er det endelig klart for nye episoder av talkshowet «Trude» på TV 2. Kveldens gjest er den amerikanske musikkartisten Chris Medina, som til tross for sin relativt unge alder har opplevd store dramatiske ting i livet.  

Programleder Trude Teige gleder seg stort til en ny sesong av "Trude".

I august og september har redaksjonen jobbet med å finne nye gjester til sesong tre. I tillegg har vi fått på plass både nytt studio, vignett og logo. Programleder Trude Teige kan bekrefte at det blir både kjente og ukjente gjester utover høsten, som alle har noe på hjertet og berører oss.

PREMIEREKLARE: Fra venstre: John Olav Kroken (journalist), Solveig Bådsvik (red-leder), Terje Lindberg (coach), Troy Gulbrandsen (Journalist), Trude Teige (programleiaren), Kjetil Bie (produsent), og Øystein Løwer (journalist).

NYTT STUDIO: Programmet har fått nytt studio, vignett og logo.