Adil Khan gleder seg til møtet med Trude

I kveld har Trude Teige invitert den talentfulle danseren og skuespilleren Adil Khan til sitt talkshow. Adil sa ja til å stille opp i programmet fordi han mener Trude er en av få journalister som tar gjestene sine på alvor.

– Jeg har et ganske ålreit forholdt til journalister, men i ny og ne møter du jo på noen idioter som det virker som er ute etter å henge deg ut, forteller han rett før han skal inn i studio og snakke med Trude.

Han mener også altfor få journalister tar seg god nok tid til intervjuobjektene sine.

– Jeg tror det blir ganske spennende å få lov til å gå i dybden for dagens journalistikk er ganske tempo, tempo, sier Adil.

Adil Khan snakker med programleder Trude Teige i studio.

Jobben som programleder kan til tider være svært hektisk. Her mister Trude papirene sine på gulvet.

Partileder Siv Jensen i studio

Ukas gjest hos “Trude” er Frp-leder Siv Jensen. I programmet får vi møte mennesket bak politikerfasaden, bli kjent med noen av hennes familiemedlemmer, oppleve nye sider ved Siv Jensen og høre henne snakke om opp- og nedgangstider.

Stortingsrepresentant Mette Hanekamhaug kommer også på besøk i TV 2s studio, for å snakke om hvordan Siv Jensen tok hånd om, og reddet henne da hun led av spiseforstyrrelser.
Se bilder fra innspillingen av programmet her:
 
 

 

 

Siv Jensen forteller at hun håper Trude Teige får fram nye og ukjente sider av henne i intervjuet.

Siv Jensen i sminkerommet før programinnspilling.

Siv Jensen i sminkerommet før programinnspilling.

Siv Jensen sammen med sminkøren backstage.

Programleder Trude Teige tar en prat med Siv Jensen.

Klart for «Trude»-premiere

I kveld klokken 22.40 er det endelig klart for nye episoder av talkshowet «Trude» på TV 2. Kveldens gjest er den amerikanske musikkartisten Chris Medina, som til tross for sin relativt unge alder har opplevd store dramatiske ting i livet.  

Programleder Trude Teige gleder seg stort til en ny sesong av "Trude".

I august og september har redaksjonen jobbet med å finne nye gjester til sesong tre. I tillegg har vi fått på plass både nytt studio, vignett og logo. Programleder Trude Teige kan bekrefte at det blir både kjente og ukjente gjester utover høsten, som alle har noe på hjertet og berører oss.

PREMIEREKLARE: Fra venstre: John Olav Kroken (journalist), Solveig Bådsvik (red-leder), Terje Lindberg (coach), Troy Gulbrandsen (Journalist), Trude Teige (programleiaren), Kjetil Bie (produsent), og Øystein Løwer (journalist).

NYTT STUDIO: Programmet har fått nytt studio, vignett og logo.

TRUDE/ har fått ny redaksjonsleder!

Ettersom vår kjære Ida Kalheim nylig forlot TRUDE/-redaksjonen for å begynne i ny jobb, har Trude den siste tiden vært på leting etter en person som kan ta over for Ida. Nå er det endelig klart at det er Solveig Bådsvik som blir ny redaksjonsleder 🙂

Solveig har hittil jobbet som vaktsjef og journalist for programmet «Fredag» og TV2 Sporten. Hun er allerede et kjent ansikt for mange i redaksjonen, siden hun tidligere har jobbet sammen med både Hege og Trude, og kjenner Troy fra før.

Vi ønsker Solveig hjertelig velkommen til TRUDE/-redaksjonen og gleder oss masse til ny sesong denne høsten!

Her er TRUDE/-redaksjonen

(Fra venstre: Ane Rostad Stokholm, Ida Kalheim, John Olav Kroken, Troy Gulbrandsen og Hege Skorpen Olsen)

Alle i redaksjonen jobber hver eneste uke med å finne gjester til programmet «TRUDE/», som sendes onsdager på TV2. Dette innebærer mye research, jakt etter gode vinklinger og synspunkter og intervjuer med aktuelle personer.

Klare til programopptak

Programmet «TRUDE/» bruker samme venterom for gjestene som både «Showman», «God morgen, Norge», «Fredag» og «Golden Goal».

Programleder Trude Teige gjør seg klar til opptak.

Kamerafolkene gjør seg klare til opptak i studio.

Når det røde lyset står på er innspillingen i gang og det må være stille i gangene.

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.