Er det lov med hatt på tv? Bloggoranse på lavt nivå.

Hei bloggen, som man sier! Beklager at jeg ikke har blogget noe, har vært buissy med å lese andres blogger. Fotballfrue planlegger blant annet hva hun skal ha med seg på bryllupsreisen, Ulrikke Lund har vært ute og reist nesten jorda rundt og Rachel Nordtømme har vært på fotoshoot med Mann  – så sånn gikk nå dagan. Tar nesten 24/7 å holde seg oppdatert. Men – her er dagens bloggoranse: (Catchy ord for konkurranse på blogg): Er det lov med hatt på tv? Har såpass frizzy hår at jeg nesten må ha det, reiret egner seg ikke så godt i HD, men ser man kanskje ut som innleid musician i Håkan Hellström -band? Vad tycks? Dere bestemmer. Demokrati i praksis.

Dagens gjest: Norges aller triveligste mann!

Herved erklærer jeg Harald Rønneberg for Norges aller aller aller triveligste mann, og det kan jeg si med hånda på hjertet, for jeg har møtt mange hyggelige folk opp gjennom åra, og jeg må si jeg føler meg ganske så trivelig sjæl og. I det hele tatt føler jeg meg noen ganger som en litt slapp kopi av han, du vet sånn rett før printeren trenge ny blekkpatron-kopi og alt bare sklir ut. Om jeg skulle vært en mann på 37 med østfolddialekt med OL-gull i smalltalk, så måtte det vært han. Hva kommer detta av? Hvorfor er jeg så hekta på Harald Rønneberg? Han er det første jeg tenker på om morran og det siste på om eftan, nest etter sweetandsour pottis. Hvorfor så obsessed? Svaret får du på dumboksen (kallenavn for tv som jeg plukka opp da jeg jobba på Spar, en litt kjærlig men ertende måte å snakke om tv på, for selv å vise at nøtta virker) i kveld. 2215. Håper dere ser på, tror det blir fun-nieu! Elsker dere! (Er ikke full altså). E

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.