Et eventyr! :)

Foto: Paul Weaver ( Mediehuset Nettavisen )

God morgen folkens 🙂

Då va danseeventyret over for min del og FOR et eventyr det har vært!!! 🙂 Eg orka ikkje skrive någe her dagen ittepå fordi eg trengte rett og slett litt tid te å summa meg. Det har skjedd utrolig mye de siste 3 månedene så det komme garantert te å ta litt tid før eg får fordøyd alt samen. Det va utrolig rart å våkna søndagsmorgen og så at treningsbagen stod der, vel vitande om den bare sko bli ståande der. Om det e kjipt å ryka ut? Ja, det e jo alltid kjipt når någe gøy tar slutt og eg komme te å savna treningen med Rakel, alle de andre fantastiske deltakerene, alle de herlige folkå i TV2 og Monster som nok eingang har tatt utrolig godt vare på meg og gitt meg ein kjempe opplevelse!  Men, det va jo litt godt å ryka ut og 🙂 Å kjenna at beinå ska få kvila itte nærmere 30-40 timers trening i ukå, yuuuummy! 🙂 Å få lov te gjør någe ein kan! Det va akkurat det eg gjorde når mandagen kom. Eg drog i studio og begynte på ny låt. Ein skikkelig partylåt som det går an å dansa te. Ser ut som Skal vi danse har satt sine spor allerede:) Det va heilt magisk å laga musikk igjen. Eg blei skamgira i studio. Kanskje litt vel entusiastisk, men det e vel sånn det blir når ein har savna någe 🙂

Tiå mi framover komme te å gå med te spilling og spillig og atter spilling. Eg glede meg som ein unge te å komma å møta alle dåkkår som har stemt og støtta meg igjennom både X-Factor og Skal vi danse. Tidlig neste år starte “From Now On Tour 2011” der eg ska besøka så mange plasser i Norge som overhodet mulig. Om eg ikkje komme akkurat der du bor så e nok ikkje så langt å reisa forhåpentligvis 🙂 Men det blir allerede någen konserter før jul.Klokkeslettene e ikkje heilt fastsatt ennå, men eg ska holda dåkkår oppdater. Bli gjerna medlem på Facebookgruppå mi med å trykke her. Der får dåkkår fortløpande informasjon. Eg drive og jobbe med ein konsertkalender som ska ligga fast her på siå mi. Det vil bli lagt ut linker te der du kan kjøpa billetter te Releaskonsertene mine så fort som mulig 🙂

13.november : Raufoss Kjøpesenter (gratis)

16. desember : Releasekonsert på Blå i Oslo

17. desember : P1 og Frelsesarmeens julekonsert på Egertorget (gratis )

18. desember : Releasekonsert på Hall Toll i Stavanger. Her vil det bli to konserter. Ein på ittemiddagen med fri aldersgrensa og ein på kvelden for di som vil ta seg ein skikkelige fest 🙂

Eg vil avslutta med någen ord te den personen som har vært den stysste delen av livet mitt de siste 3,5 månedene, nemlig deg Rakel. Det har vært heilt fantastisk å bli kjent med deg og ha deg som trener gjennom Skal vi danse. Du har et utrolig pågangsmot og ein styrke som mange bør ver deg misunnt. Måten du har håndtert alt samen på e virkelig beundringsverdig. Du e bare 20 år gammale og har blitt kasta inn i kanskje Norges største mediasirkus med oppgave om å lera ei knehøna ny teknikk og koregrafi kver uga for og så visa det fram foran nærmere 1 million mennesker i beste sendetid på TV2. Det e ein oppgave eg tvile på at mange hadde takla og du har håndert det heilt fantastisk! Eg tvile og på at mange der hjemma egentlig forstår kor mye jobb det e for dåkkår dansere og ansvaret som henge på dåkkår uka itte uka. Det e bare å ta av seg hatten! Takk for at du har vært med å gjør denne opplevelsen te det den har vært; Et eventyr! 🙂

Og når et eventyr tar slutt så e dårr et nytt som begynne…

Tommy 🙂