Ekta danseglede! :)Foto: Bjørgli & Bergersen

God morgen folkens!

Litt trøtt i dag her eg sitte i pyjamasbukså med morgenkaffien i håndå:) Rakel og meg satt i går og kikka igjennom alle dansene våre sålangt i konkurransen og eg lo så tårene rant. Herregud så eg har kava med å lera meg dette. Det poppa plutselig opp masse minner og episoder fra treningssalen som eg hadde glemt.  Det blei ikkje bedre med å se kor klønete eg va i de fysste episodane. Ein mer nervøse og stive mann ska du leita lenge itte, haha. Ja eg fekk rett og slett skikkelig latterkrampå av meg sjøl 🙂 Det som og va herlig med å se igjennom alt, va å få et aent perspektiv på ting. Se at dette e faktisk bare lek og morro. At et må ikkje grava seg ner om ein ikkje gjør det så bra. Ein gjør jo så godt ein kan med de beinå ein har 🙂 Det va og kjekt å se utviklingå. Rakel har prata masse te meg om det de siste dagane. Kor stor forskjell det e nå fra fysste treningen me hadde samen. Det klarte eg jo å se når eg sammenligna feks cha cha cha`en eller quickstepen med jiven eller sambaen. Sinnsykt kjekt å se at ein faktisk har blitt mye bedre og klare å slappa av mer på golvet. Når det e sagt så va det og fantastisk og konna le av seg sjøl. Eg lo så eg nesten ikkje fekk pusta 🙂

Nå e det nok ein lørdag på parketten foran nesten ein million mennesker og eg kjenne ikkje et fnugg av nervøsitet lenger. Eg glede meg bare te å gå utpå og ha det skamgøy. Eg glede meg te å sette smilet på någen. Denne lørdagen ska me dansa showdans itte “We go togehter” fra filmen Grease. Dette e jo ein skikkelig gla låt og Rakel og meg har lagt ein koregrafi med masse energi og hopp og sprett og spring. Ja du hørte rett, eg har fått ver med å laga koregrafi 🙂 Eg håpe dåkkår har det lika gøy med å se på som me har hatt det med å lagan. Me har ledd så tårene har trilla denne ugå i Skal vi dansa. Eg kan ikkje huska eg har ledd så masse någen gang før. Det gjenspeile vel bare kossen eg har det om dagen: FANTASTISK!!! 🙂

Eg krysse alt eg har for at me nok ein gang overleve med dåkkårs hjelp. Neste uga e det nemlig tango som står på plakaten og det e vel den dansen eg har gleda meg mest te å lera. Så hvis du vil se ekta danseglede nok ei uga på parketten, sende du som vanlig 3 te 26400.

Nei, eg får pakka sekken og komma meg avgårde te Nydalen. Ha ein fantastiske lørdag folkens så “ses” me kl. 19.30 på TV2. Rakel og meg e fysst på i kveld 🙂

Rakel og Tommy