Wax on wax off :)

Heisann folkens 🙂

Nok ei uga og nok ein dans, nei vent litt…..TO DANSER!! 🙂 Eg ska ver heilt ærlige; denne ugå har vært den absolutt hardaste ugå så langt i Skal vi danse. Samba e regna som den vanskeligaste av latin dansene og Rakel og meg har gjort som me gjør kver uga; Me har jobba rævå av oss. Det e ikkje bare bare å få dreis på hoftene ska dåkkår vida 🙂 I tillegg te dette så har me jo jobba med gruppedansen samen med Åsleik, Nadya, Aylar og Egor. I gruppedansen ska me dansa cha cha cha itte Michael Jackson sin Bad. Gled dåkkår! Det komme te å bli driiitfett!  På toppen av dette så har det vært full runde med promo for debut platå mi “From Now On”. Det går i ett om dagen som dåkkår sikkert skjønne, men eg smile fra øyra te øyra. Dette e skamgøy! 🙂 Det e utrolig kjekt å lesa alle kommentarene som komme inn her. Eg sette utrolig pris på støtten!!! Det va og veldig kjekt å se ka sang dåkkår likte best på platå mi.

Eg anbefale at dåkkår får med dåkkår God kveld Norge itte Skal vi danse i kveld. Rakel og Ørjan Burøe  slo seg samen og rundlurte meg på onsdag. Gjett kem som endte opp med ein brystkasse uten hår. PAIN!!!!!! Så om dåkkår vil se meg hyla som ei litå jenta, e det bare å holda seg på same kanal 🙂

Rakel og meg danse som par nr.5 i kveld, men dåkkår sende som vanlig 3 te 26400 om dåkkår vil se oss videre te neste runde. Eg krysse alt eg har for at dåkkår hjelpe oss nok ei uga. Eg har virkelig ikkje lyst at dette ska ta slutt…. Eg vil dåkkår ska vita at eg virkelig står på kver uga og legge alt i å prøva og bli bedre. Får håpa at dette e lørdagen der eg klare å overbevisa dommerene, selv om det viktigaste for meg e at dåkkår sette pris på innsatsen min 🙂

Te slutt vil eg senda masse goe vibber te verdens beste Cecilie Skog. Du e dypt savna og eg e sinnsykt imponert over kor sterke dama du e!!! 2 danser med brukne ribbein uten et ord med sutring. Det vise litt av ka menneske du e og kor sterke psyke du har! Du e bare heilt fantastiske og e allerede ein vinner!!!

Tommy:)

 • Hilda

  Du burde få deg en egen blogg etter Skal vi danse og! 🙂
  Det er interesant å lese om hverdagen din, og jeg er en stor fan av deg Tommy. Og jeg heier selvfølgelig på DEG i Skal vi danse!! <3
  Jeg vet at du kommer videre i kveld, å du kommer til å vinne hele Skal vi danse og. ;*
  Lykke til i kveld!
  Btw. Jeg ELSKER sangene dine!! <3
  Klem din største fan Hilda <3

 • lotta og cecilia

  du er kul.vi heier på deg:D
  stemmer på deg.du er rå når du danser.

 • karoline

  halla halla tommy jeg heier på deg kan du vinne her er spørsmåle jeg stilert: kan dere gjøre som domerrene sier 🙂
  ?????????????????????????

 • aouts !, det der er vondt ;oo – men du er kjekk som vanlig ^^♥

 • marielle

  hei tommy! eg e store fan av deg og syns at du e såååå kul. kan du vær så snill å svara på dette spørsmålet: kaffornågen 5 jentår e d du huske best av de tidligare kjerestane dine? hadde vært så kult om du konne svart… kule blogg du har 😛

  • Gratulerer Tommy! 🙂 Du e så kul <3

   • linea

    hei tommy:) du og rakel er kjempekule eg heier på dere håper dere vinner =) og vis dere taper vil ikke eg se på skal vi danse lenger =(
    klem linea og sara fra oslo <<3

 • sara christine k

  du rulle dere viner apelut

 • Miriam

  Hei, Tommy 🙂
  Jeg og mamma stemte på deg 10 ganger hver! Vi er skikkelig fan av deg!

  Hilsen Miriam fra stavanger!!

 • hedda 13 år

  du på prøve og vere med på jakten på kjelig heten

 • Hei Tommy. Synes du gjør det kjempebra. Du er ikke den beste danseren, men ser ut som om du jobber steinhardt for å bli bedre. Det gir stemmer!!
  Kjekt å se at Rakel har “tødd” opp litt. De profesjonelle danserne backer sine kjendiser med glød og entusiasme, men Rakel har vært kaldere enn et kjøleskap. Det er kjekt å se at hun i allefall smiler litt mer nå. Stå på!

 • Sara Eirin Brandsdal

  Du er best! Kva dans likar du best å danse? Eg heiar på deg og håpar at du vinn heile skiten! Klem frå Sara Eirin 9 år, Øvre Årdal.

 • Oh, shit… Det der så ikke godt ut! Jammen må du lide for skjønnheten, hehe…

  Syns du skal lage deg en egen blogg etter “Skal vi danse” jeg. Dette har du talent for!

 • Lise

  Hei Tommy

  Du har min støtte på Skal Vi Danse, jeg vil så inderlig at du skal vinne:-)
  Det er så godt å lese bloggen din her og på tommyfredvang.com, skulle ønske du kunne blogget oftere..

  Har kjøpt plata de og jeg elsker singelen easy goodbye..

  Lise, 20år

  • Hei jeg heter cecilie du er så kjeempeesøt jeg håper du vinnner

 • Jeg elsker deg tommy 🙂 Du er så flink til og danse:)