Wax on wax off :)

Heisann folkens 🙂

Nok ei uga og nok ein dans, nei vent litt…..TO DANSER!! 🙂 Eg ska ver heilt ærlige; denne ugå har vært den absolutt hardaste ugå så langt i Skal vi danse. Samba e regna som den vanskeligaste av latin dansene og Rakel og meg har gjort som me gjør kver uga; Me har jobba rævå av oss. Det e ikkje bare bare å få dreis på hoftene ska dåkkår vida 🙂 I tillegg te dette så har me jo jobba med gruppedansen samen med Åsleik, Nadya, Aylar og Egor. I gruppedansen ska me dansa cha cha cha itte Michael Jackson sin Bad. Gled dåkkår! Det komme te å bli driiitfett!  På toppen av dette så har det vært full runde med promo for debut platå mi “From Now On”. Det går i ett om dagen som dåkkår sikkert skjønne, men eg smile fra øyra te øyra. Dette e skamgøy! 🙂 Det e utrolig kjekt å lesa alle kommentarene som komme inn her. Eg sette utrolig pris på støtten!!! Det va og veldig kjekt å se ka sang dåkkår likte best på platå mi.

Eg anbefale at dåkkår får med dåkkår God kveld Norge itte Skal vi danse i kveld. Rakel og Ørjan Burøe  slo seg samen og rundlurte meg på onsdag. Gjett kem som endte opp med ein brystkasse uten hår. PAIN!!!!!! Så om dåkkår vil se meg hyla som ei litå jenta, e det bare å holda seg på same kanal 🙂

Rakel og meg danse som par nr.5 i kveld, men dåkkår sende som vanlig 3 te 26400 om dåkkår vil se oss videre te neste runde. Eg krysse alt eg har for at dåkkår hjelpe oss nok ei uga. Eg har virkelig ikkje lyst at dette ska ta slutt…. Eg vil dåkkår ska vita at eg virkelig står på kver uga og legge alt i å prøva og bli bedre. Får håpa at dette e lørdagen der eg klare å overbevisa dommerene, selv om det viktigaste for meg e at dåkkår sette pris på innsatsen min 🙂

Te slutt vil eg senda masse goe vibber te verdens beste Cecilie Skog. Du e dypt savna og eg e sinnsykt imponert over kor sterke dama du e!!! 2 danser med brukne ribbein uten et ord med sutring. Det vise litt av ka menneske du e og kor sterke psyke du har! Du e bare heilt fantastiske og e allerede ein vinner!!!

Tommy:)