"It´s my life! It´s now or never! :)

http://www.youtube.com/watch?v=y2iiwOluqc4&feature=player_embedded

God kveld folkens 🙂

Her kom eeendelig videobloggen. Sleit litt med convertering te youtube…. bladibladi 🙂 Det føles ennå litt kunstig å sitta i et rom aleina og snakka te ei kameralinsa, men ein venne seg vel te alt. For de som lure så sleppe eg unna voksing av brystkassen for denne gang, jippi! 🙂 Me ska dansa Paso Doble itte puddelrockeren Jon Bon Jovi sin “It´s my life” så då handle det vel om å ver så hårite som overhodet mulig:)

Eg spille litt fra ein sang som hette “When I feel this way” på slutten av posten. Den blir å finna på debutplatå mi “From Now On” som sleppes 18.oktober om eg ikkje sko ver med i Skal vi danse lenger. Håpe den falle i smak 🙂

Klem

Rakel og Tommy

 • Halla! 😀 (haha, jeg digger den måten du sier det på).

  Jeg har nærmest blitt forelska i den sangen! Den er så nydelig, herlig og behagelig å høre på 😀 <3 Altså alle sangene dine (de jeg har hørt hittil) er behagelige å høre på, Tommy. 🙂

  Utrolig morsom åpning på videobloggen da. Huff! Du finner på mye rart, så jeg er glad jeg begynner å kjenne deg litt nå 🙂 Haha.

  Natta!
  "Me snakkas" for å si det på din måte 😉

 • Nadya Khamitskaya

  I love it…. Den er såååå nydelig!!! 🙂 Gleder meg til å “eie” platen, Tommy 🙂

  • Jarle Fredvang

   Herlige Tommy!! Rock on =o)

 • Susanne

  HERREGUD!!! Du er så sinnsykt kjekk 😀 Loveu<333
  Legg ut flere videoblogger! lykke til videre på skal vi danse! gleder meg til å se deg i kveld 🙂

  • siri

   Er det mulig å puste og pese og stønne slik du gjør etter hver dansing? du må da ta deg sammen.Ellers lykke til.

 • Anna

  Hei!
  Rakel hadde på seg ei knalltøff skinnbukse da dere danset i kveld! Vet du hvor den er kjøp, evt merke??
  :))

  • Mia

   Hei!

   Nydelig sang 🙂

   Kan du spørre Rakel hvor den BH’n med paljetter som hun hadde på seg under lørdagens sending er fra? Den var rå 😉 DU er rå! 😀

 • Susanne

  Den sangen der jekk rett te hjerta mitt altså :D. klare ikkje å beskriva kor fine an va:D. Glede meg te platå komme ut. for den må eg rett og slett bare ha 😀 😀

  • Siri: Det er jo ikke noe Tommy kan noe for! Alle gjør det.

   Bare stå på du, gode og snille deg Tommy 🙂

   • siri

    Du godeste Mathilde,ingen andre gjør det.

 • Michelle og Mathilde

  Hallo!

  Vi digger bloggen din!
  Husker du at du var i asker og sang på lyd og fryd`?
  Da Vollen og Hovedgården konkurerte i mot hverandre i sang.

  – Husker du også at vi møtte deg på parkeringsplassen ved bilen din, når du skulle dra? Vi var 4 jenter.

  Vi bare lurte på om du husket oss^^

  BTW! Vi er stor fan av deg! STÅ PÅÅ!

 • FYYY, du er jævli flink !♥

  • Siri: du, lillevenn.. ALLE gjør det. hvis du hadde dansa en sånn dans de gjør., så hadde du skjønt det!, for det er nemlig veldig slitsomt.. jeg har dansa en sånn dans på ball., engang., fordi vi måtte ha sånn opptreden., og ALLE stønna og var drit slitne der også. så nei! det er ikke bare Tommy ;). så du burde nok ta deg sammen selv du lillevenn!:) ikke vær sånn en teit unge.. LYKKE TIL TOMMY OG RAKEL♥

 • Fin blogg 🙂 Du er flink til å synge og danse <3 hadde blitt glad for kommentar tilbake!

 • Søøtn <3 Håper du vinner kjekken 🙂

 • Sangen går rett til hjerte mitt <3 Kan du komme til Nordfjordeid en gang ? Lykke til videre, lover å kjøpe plata 😉 Love u

  • Malin

   Sangen går rett til hjertet mitt<33
   Du er kjempe god til å synge<33
   Jeg håper virkelig du vinner skal vi danse<33

   • Eilen

    Du er bare sinnsykt rå! 😀
    Har et spørsmål;
    I lørdagens program er det snakk om filmer osv, hva heter den filmen du snakka om?

 • hilde susanne

  åå du faller inn i hjertet mitt vær gang jeg hører deg synge eller snakke eller le 🙂 du er så spesiel =)
  nydelig 🙂
  sangen var bare vidunderlig 😀
  gleder meg til du skal danse =) igjen ^^ og gleder meg til og ha cden din i hus =) 😀

  ha en fin kveld videre =) hilsen lille meg hilde susanne 17 år

 • Eirik

  Gift deg med meg Tommy <3

 • t also wedges libertarians who are infavour of deregulating the system but if they want my assistance to push their barrow they had better sign up to classical liberalism and help to push mine. … Years ago I was involved in the Abortion Law Reform movement and decided that equal attention should be paid to prevention. … That is a reasonable position, after all we have a narcotic, methadone, used to control and manage addiction that started with street heroin. .