PASO DOBLE! :)

God morgen folkens 🙂

Då har eg akkurat fått slengt i meg litt frokost, pakka baggen og e snart klar for nok ein dansetrening. Vel, fysst ska me innom Tv2 for å finna kostyme te lørdag. Me og Rakel ska dansa Paso Doble. For dåkkår som ikkje vett ka det e, inkludert meg sjøl, så tror eg det kan forklaras som ein slags tyrefekter dans 🙂 Den ska ha mange sterke bevegelser og det e mye spill mellom mannen og damå. Eg må altså finna fram Sinte-Tommy og det kan jo bli ein utfordring. Vel, eg pleie ver ganske sinte i trafikken. Alle andre kjøre feil utenom meg, haha 🙂 Eg e ganske spente på ka kostyme eg får. Dette mest på grunn av at hvis det e åpen skjorta, så komme Rakel te å tvinga meg te å voksa brystkassen. NOT COOL! 🙂 Og så gjør det vel sinnsykt vondt kan eg tenka meg? Men det e vel bare å gjør som trenaren seie. Itte det eg hadde på meg under Rumbaen e det egentlig ingenting eg frykte lenger 🙂

Eg ska prøva å få lagt ein videoblogg seinare i kveld så det e bare å droppa innom igjen seinare. Kanskje det blir ein liten sang og 🙂

Ha ein fantastiske dag folkens!

Rakel og Tommy:)

 • Dina

  HAHA 😀

  • Dina godkondis.blogg.no

   HEI ELSKER DERE 🙂

 • Tipper og håper dette blir bra også! 🙂

 • meg

  hei dere er bare så bra ass !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Celine

  Tommy me har skole oppg. og eg ska skriva om deg .. har du ei sia eller privat blogg med fakta om deg og ditt liv.. sko gjerna hatt et intervju med deg og 🙂 plis svar

  hilsen stor fan som ska skriva om deg i lekse oppg. (skal fremføre dette frem til klassen 🙂

 • Mathilde

  Kan sikkert svare deg jeg, Celine. Du kan bare gå innpå http://www.tommyfredvang.com eller http://www.myspace.com/tommyfredvang 🙂 Innpå de sidene finner du masse fakta og stort sett alt du trenger å vite om han! (og det er sidene til Tommy).