PASO DOBLE! :)

God morgen folkens 🙂

Då har eg akkurat fått slengt i meg litt frokost, pakka baggen og e snart klar for nok ein dansetrening. Vel, fysst ska me innom Tv2 for å finna kostyme te lørdag. Me og Rakel ska dansa Paso Doble. For dåkkår som ikkje vett ka det e, inkludert meg sjøl, så tror eg det kan forklaras som ein slags tyrefekter dans 🙂 Den ska ha mange sterke bevegelser og det e mye spill mellom mannen og damå. Eg må altså finna fram Sinte-Tommy og det kan jo bli ein utfordring. Vel, eg pleie ver ganske sinte i trafikken. Alle andre kjøre feil utenom meg, haha 🙂 Eg e ganske spente på ka kostyme eg får. Dette mest på grunn av at hvis det e åpen skjorta, så komme Rakel te å tvinga meg te å voksa brystkassen. NOT COOL! 🙂 Og så gjør det vel sinnsykt vondt kan eg tenka meg? Men det e vel bare å gjør som trenaren seie. Itte det eg hadde på meg under Rumbaen e det egentlig ingenting eg frykte lenger 🙂

Eg ska prøva å få lagt ein videoblogg seinare i kveld så det e bare å droppa innom igjen seinare. Kanskje det blir ein liten sang og 🙂

Ha ein fantastiske dag folkens!

Rakel og Tommy:)