Den hardaste ugå så langt! :)

God kveld folkens 🙂

Nå sitte eg her med begge beinå i ei bøtta med grønnsåpevann. Me mannfolk pleie ikkje forholda oss te det som skjer fra kneskålene og nerøve. Det lettaste e bare å ta på seg strømper 🙂 Nå begynne eg derimot å kjenna at all denne hoppingå sette seg i beinå og måtte derfor ty te ein klassiker. Denne ugå har vært den hardaste så langt i Skal vi danse. For ein syyyyge dans, haha 🙂 Her går det i 220 km/t med hopp og sprett og spring. Falle du ut på et trinn her så ska det godt gjør seg å henta seg inn igjen ubemerka. Eg ska ver heilt ærlige med dåkkår: Eg har vært småforbanna søndag, mandag, tirsdag og halve onsdagen, hahaha 🙂 Eg blir fort det når eg ikkje får ting te. Dåkkår ska vita at dansing ikkje e lett når du ikkje har gjort det før. Det e KNALLHARD jobbing! Og gjett om eg har jobba hardt denne ugå! Bildet seie vel sitt 🙂 Nå har det derimot løsna og eg kjenne at eg glede meg ihjel te å ta steget inn på parketten på lørdag og visa dåkkår ka eg har klart å lera meg på ei uga. Det e ikkje langa tiå me har på oss og mange ganger tenke eg at eg e tøffe som bare tørr å gå utpå der, haha 🙂 Som eg har sagt før: Eg elske kvert sekund av denne opplevelsen! Ja det blir litt furting innimellom, men det ska ver sånn når ein engasjere seg. Eg vil jo bli best mulig! Eg vil ver med lengst mulig og lera mest mulig. Dette e SKAMGØY! 🙂

Sist uga klatra Rakel og meg poengmessig, så det e jo et tegn på at eg komme meg litt og litt 🙂 Eg håpe virkelig at all den harde jobbingå denne ugå vises på golvet på lørdag. Me ska åpna heile sendingå som det fyssta paret på parketten, men du må fortsatt senda 3 te 26400 om du vil se oss videre. Og det håpe eg jo du vil.

Nei, eg får komma meg i seng. Me ska trena tidlig i mårå….

Sov godt folkens: )

Klem Rakel og Tommy