Ska du ver med på leken så må du tåla steken :)

Heisann folkens 🙂

Eg pleie ikkje kasta meg inn i debatter fordi eg rett og slett like og holda mange av meiningane mine for meg sjøl, men her klare eg ikkje holda meg 🙂 I det sista så har det vært ein del oppslag om tilbakemeldingene te dommerne i “Skal vi danse”. Vel, det gjelde kanskje mest tilbakemeldingene til vår kjære Tor Fløysvik. Årets “Skal vi danse” e så vidt igang og det har allerede blitt servert uttalelser som sukkerspinn i motvind, potetsekk og hinting om at någen har hengt for mye i baren, haha 🙂 Kjære Frk. Pirelli… Why so serious? Dette e bare underholdning og du må ikkje ta det så personlig 🙂 Me e jo ikkje dansere og når me då ska bli bedømt av et dommerpanel som har dreve med dans på et profesjonellt nivå over mange år, vil jo kontrastene fra kossen det egentlig sko sett ut bli ganske store, haha 🙂 Det e jo mye av dette som e underholdningen i “Skal vi danse”. Hadde ein endt opp med ein gjeng som leverte 10`ere kver uga hadde programmet mista litt av gnisten. Gelius og meg havna i bunn på dommerbørsen sist uga og me gjorde oss heilt sikkert fortjent te de lave karakterene me fekk, men dansegleden va der hvertfall 🙂 At Tor Fløysvik e litt krass i tilbakemeldingane e ikkje någe å ta inn øve seg. Det jo absolutt ikkje någe personangrep. Det e jo bare løye 🙂 It is only entertainment!!!! 🙂 Sånn, då har eg fått det av brystet…

Før eg går laus på Fjordland sin komlemiddag, som forresten e magiske, vil eg hylla Petter Pilgaard for at han tok utfordringen eg ga han i går. “Eg visste at du va mann nok Frk. Pilgaard 🙂 Nå gjenstår det bare å se om Davy Wathne har det som trengs og tar Petter sin utfordring:)

Mmmmm, kooooomla 🙂

Tommy:)