Quick quick slow slow :)

Foto: Bjørgli&Bergersen

Goooood morgen 🙂

Då va endelig dagen her! Eg har gått å gleda meg heila ugå! I dag blir det på med pingvindrakten og lakksko før dåkkår få se meg hoppande rundt på parketten i kveld 🙂 Hahaha, for et sykt liv eg leve om dagen 🙂 Denne ugå har vært knallhard jobbing. Me har jo hatt mye mindre tid enn sist gang og denne dansen kreve ein del mer på tempo og holdningsfronten. Dåkkår kan se et lite utdrag fra treningå her. Rakel har vært nødt å trø te med någen triks for å få ting på plass 🙂

Eg har vikelig fonne dansegleden. Eg ante ikkje at den fantes i meg. Nå nyte eg kvert sekund av denne galskapen og eg kjenne panikken for at det heila kan ver over i dag tar tak i meg te tider. Någen må jo faktisk dra hjem i dag 🙁  Eg krysse alt eg har for at dåkkår hjelpe meg videre te neste uka. Det e jo faktisk bare dåkkår der ute som tror på meg som kan gjør ein forskjell. E litt rart det der…. For 2 år på rad så ligge “overlevelsen” min i hendene på det norska folket. Kanskje eg bør holda på med någe med mindre risikofaktor, haha 🙂 Uansett, eg håpe dåkkår finne fram smstommelen og hjelpe meg videre te neste uka 🙂

Send 3 te 26400 i kveld om du finne Quickstepen te Rakel og meg verdt det! 🙂

Eg får komma meg ein tur på Elixia og få gang på kroppen. Trening gir energi og det trenge eg jo i dag med all den hoppingå. For ein sprøe danse Quickstep e, haha. Føle meg som ein 6åring som har fått litt for mye sukker før leggetid. GIIIIIIRAAAAA 🙂

Du kan forresten lesa om ein litt gira Tommy på db.no 🙂

Ha ein nydelig lørdag folkens 🙂

Klem fra Rakel og Tommy