Quickstep!

Photo by Bjørgli&Bergersen

Det er egentlig Tommy som har ansvaret for vår lille danseblogg, men tenkte jeg kunne ta ett lite innlegg innimellom jeg også 🙂 Denne uken er det quickstep som skal danses på parketten i nydalen og vi skal danse til spiderman theme song! Er veldig fornøyd med låten, men må innrømme jeg har fått den på hjernen ett par ganger etter trening nå…

Vi har bare 6 dager og gjøre klar dansen på, så litt frustrasjon innimellom har det jo blitt! Men det må vi vel regne med 😉 ellers har denne uken egentlig gått veldig bra, alle var danserne og kjendisene var fornøyde etter premieren og var klar for og gjøre en ny innsats med en ny dans!  Imorgen blir det trening som vanlig men vi skal også ha 1 time i studio der vi tester koreografien på parketten i studio og gjør oss klare til lørdag, det er bare 3 dager igjen og dagene fyker avsted!

På lørdag er det danse-duell og ett par må desverre reise hjem! Det blir litt trist siden alle har blitt så gode venner og vi lever i en liten “danse-boble” hele gjengen!  Men selvom ett par reiser hjem på lørdag har vi bestemt oss for å bare gå ut på gulvet å gjøre vårt beste og ha det gøy 😀 show blir det uansett!

Rakel & Tommy