Dagen derpå :)

Foto: Scanpix

Hellooooouuu:)

Her sitte eg i joggebukså med et stort smil rundt munnen. Litt sliten, men sinnsykt stolt over gårsdagen!!! 🙂 Ja, me fekk kanskje ikkje den beste poengsummen, men dette e et av de største stegå eg har tatt i mitt liv. Eg har aldri dansa før og på 3 uker så tør eg å gå ut på ein parkett og bevega meg foran nærmere 1 million seere. Det e jo temmelig sykt i seg sjøl! haha 🙂 Når det e sagt så synes eg ikkje det gjekk så verst heller. Ja, det va ting som ikkje va 100% og me gjorde det faktisk bedre på generalprøven, men når det e live og det sitte ein full sal å ser på så e det lett at det overstyre litt. Uansett, så va dette ein kjempeerfaring og me tar med oss tilbakemeldingane inn i ei ny uka med knallhard trening og prøve å vokse med oppgaven. Dette e jo forhåpentligvis bare begynnelsen og eg komme te å jobba rævå av meg for å prestera bedre neste gang. Eg kose meg heilt sykt masse om dagen og vil ikkje at dette ska ta slutt!

Når det e sagt så vil Rakel og meg takka alle dåkkår som tror på oss og som stemme. Me sette sinnsykt pris på støtten og love som sagt å jobba hardere kver uka for gi dåkkår den underholdningen dåkkår fortjene 🙂

Neste lørdag ska me dansa quickstep itte Spiderman theme med Michael Bublè. Hvis du lure på kossen quickstep e så kan du se her.

Ha ein nydelig søndag!

Klem Rakel og Tommy 🙂