Send 3 til 26400 :)

Photo by Bjørgli&Bergersen

Goooood morgen!!! 🙂

Då va endelig dagen her! Gjett om eg våkna med et smil om munnen i dag. Ka i all verden e det eg har begitt meg ut på, haha 🙂 Vel, ein leve bare ein gang! Så då e det vel bare å kasta seg på de eventyrå så dukke opp. Sjekk ut de frekke bootså på bildet, haha:) Rideskolen neste seie eg bare!

Eg har jobba rævå av meg de siste ukene for å lera meg dette og håpe for alt i verden at det e nok te å ta meg videre i konkurransen. Eg kose meg ihjel om dagen og har ikkje lyst at det ska ta slutt! Nå e det jo ingen som ryke ut i dag, men alle stemme telle og blir videreført te neste sending. Så husk å stem om du synes at me fortjene å ver der 🙂 Rakel og meg e par nr 3 så då sende du rett og slett 3 te 26400 om du vil støtta oss! Bare tenk på Rakel som har slitt med å lera ei knehøna å dansa i mange uker:)

Vel, då får eg bare komma meg avgårde. Me har oppmøte kl.12 hos tv2, så det blir ein laaaange dag!

Me ses i kveld 🙂

Rakel og Tommy

Forresten, eg va på besøk hos God morgen Norge i går samen med Cecilie Skog. Hvis du vil se det så trykke du her.