God morgen Norge, gostemning og nytt glis! :)

God kveld folkens 🙂

I dag har vært ein nydelige dag! Itte 2 lange måneder med venting ( ja tiå går syyykt seint når ein vente snop!) kom endelig telefonen om at den nye bilen min va klar for henting. Som ein 7 åring på julaftå satt eg meg bak rattet på min goe følgesvenn Mr. Mazda de siste 3 årå, for å henta Herr Ford. Eg får vel benytta anledning te å takka for 3 flotte år 🙂 Du kommt deg levande ut gjennom 2 kolisjoner. Nei, eg har ikkje krasja 🙂 Men eg blei kjørt på bakfra 2 ganger. Shit happens 🙂 Og det har aldri vært någe gale med deg. Det må vel komma av fantastisk vedlikehold, kremt…

Anywho, det va definitivt verdt ventingå. Ein litt stolte Tommy 🙂

Ittepå bar det videre te dansetrening og når me fysst e inne på biler kan me jo ta ein titt på parkeringen te Aylar i dag 🙂 Finn ein feil….

Eg kose meg meg skikkelig om dagen med å få lera någe heilt nytt. Det å fjerna sperrer ein har og lera å sleppa seg heilt laus e bare heilt magisk! Eg komme garantert te å ver driit nervøs på lørdag, men når fløytå går ska eg hvertfall kosa meg utpå parketten. Eg klamre meg te det Åsleik sa: ” Uansett hvor mye feil du gjør utpå der så kommer det til å være det beste du har dansa noen gang! 🙂 Fantastisk måte å se det på! 🙂 Ein aen ting som sette smilet på meg om dagen e alle de fantastiske menneskene eg får ver rundt. Me kose oss skikkelig samen på denne reiså og alle ønske det besta for kverandre.

Aylar og Rakel

Egor

Cecilie og Tobias

Apropo, meg og Cecilie ska ver gjeste på God morgen Norge i mårå. Eg tror me komme på skjermen Rundt 09.30 så hvis dåkkår vil ta morgenkaffien samen med oss så e det bar å slå på boksen 🙂

Ha ein nydelige kveld folkens så “snakkes” me snart:)

Rakel og Tommy