3 DAGER IGJEN!

Da er det 3 dager igjen til premieren, eller teknisk sett 2 siden jeg er så treig med å skrive… hehe.. Men vi er super giret, selvfølgelig litt nervøse også men vi har god tro på at dette går bra 😀 Kostymene er plukket ut, koreografien er ferdig og det meste er klart til lørdag kl. 19.30 😀

Her er meg og Elena i resepsjonen på TV2 studioet i Nydalen!

Idag har vi hatt general prøve i  studioet, det var mye nytt for oss begge men syns vi klarte oss veldig bra! det var kjempe kjekt og se hvordan alt egentlig fungerte på programmet 🙂 selvom det  var litt slitsomt og det ble en del venting!

Som dere ser hadde Tommy med seg gitaren for å slå ihjel ventetiden! Ikke en dum ide 😉 da ble det jo litt underholdning for oss andre også!

Men nå er det på tide og legge seg, vi må være opplagt til treningen imorgen siden der  kun er 2 treninger igjen til å gjøre den siste finpussen 😀

Håper alle har hatt en fin dag og gleder seg like mye som oss til lørdag!

Rakel & Tommy