Apper

Xbox One-appen er lansert

Xbox One

TV 2 Sumo vil være der brukeren er, og nå kan vi med stolthet lansere vår nye app til Xbox One. I løpet av året har vi utviklet mange nye apper, og er nå tilgjengelig på alle de største spillkonsollene.

Siden vi lanserte på Apple TV i sommer, har det vist seg veldig populært å strømme Sumos rikholdige innhold til den store TV-skjermen. Med nye apper til PlayStation 3 og 4 samt Xbox One når vi samtidig et stort publikum som allerede bruker mulighetene i disse boksene.

Sumo på Xbox One har alt innholdet du er vant med fra våre andre plattformer: Hele sesonger og forhåndsvisninger av store serier, direkte sport inkludert Premier League, populære underholdningsprogrammer, nyheter og et rikholdig utvalg av barneprogrammer.
I tillegg kan du selvsagt se alle TV 2s kanaler, samt MUTV og LFC TV, Manchester United og Liverpools egne TV-kanaler.

TV 2 Sumo på Xbox One

Du vil legge merke til at Xbox-appen ser litt annerledes ut enn våre andre apper. Den følger navigeringsmønstre som er kjent fra Xbox-plattformen, med grensesnittet i kolonner og god plass til bilder for å utnytte de visuelle mulighetene på TV-skjermen. I tillegg blir Xbox-brukeren din knyttet til Sumo-abonnementet slik at du enkelt kan bruke appen uten å logge inn separat hver gang. Den følger også aldersgrenser og restriksjoner på Xbox-brukeren.

Du finner appen i Xbox Store, under «Nye utgivelser», eller ved hjelp av søket. For mer informasjon om hvilke knapper som gjør hva, og hvordan du knytter ditt abonnement til Xbox-brukeren, kan du trykke på Start-knappen, og velge «Hjelp» nederst i listen.

Appen er utviklet i samarbeid med vårt teknologiselskap Vimond og innleide ressurser fra KnowIt i Bergen.

TV 2 Sumo er tilgjengelig på PC/Mac, nettbrett, mobil, Apple TV, Samsung Smart TV, Sony PlayStation 3 og 4 og Xbox One, og har støtte for Chromecast og AirPlay.