Alt Sport

Vinterpausen er over

Om du også er blant dem som har kjent på savnet av Tippeliga-fotball den siste tiden, vil dette innlegget by på hyggelig lesning. Det er nemlig slik at våre lokale favorittlag nå starter sesongoppkjøringen, og hva er vel bedre enn en drøss med treningskamper mens vi venter på seriestart i slutten av mars?

SESONGOPPKJØRING: For Bille Nielsen og Rosenborg starter oppkjøringen med Copa del Sol på La Manga.
SESONGOPPKJØRING: Nicki Bille Nielsen og Rosenborg forbereder seg til seriestart ved å spille Copa del Sol på La Manga.

På TV 2 Sumo vil man kunne oppleve alle Tippeliga-lagene i aksjon de neste månedene, og totalt vil vi sende rundt 60 kamper direkte. En god unnskyldning for å slå seg til rette i sofakroken nå når vinterkulden for alvor har gjort sitt inntog her i nord.

Se hvilke kamper vi sender i denne oversikten.

Flust med spennende nye fjes, både på spiller- og trenerfronten, gir treningskampene et ekstra spenningsmoment. Her skal det ikke bare jogges rundt på gressmatter i sydlige strøk. Nye spillere skal venne seg til sin nye klubb, det skal terpes på formasjoner og spillestil, og formen skal prikkes inn. Det er nå supporternes forventninger skal skapes, og man får et innblikk i hvordan den kommende sesongen blir.

I likhet med en rekke norske pensjonister, trekker flere av Tippeliga-klubbene mot sør om vinteren. Fire Tippeliga-klubber deltar i turneringen Copa del Sol på La Manga, en turnering som vi sender i sin helhet på TV 2 Sumo. Samtidig har Brann reist til Gran Canaria, hvor de skal spille to treningskamper, mot henholdsvis Las Palmas fra andre nivå i Spania, og Vecindario fra fjerde nivå. Bergenserne har fått ny trener, etter en sesong hvor prestasjonene var lavere enn forventet. Rikard Norling vant Allsvenskan med Malmø, og nå tar han fatt på nye utfordringer. Det skal bli spennende å se om han klarer å blidgjøre Norges kanskje mest kravstore fotballsupportere.

Og hva skjer med Molde? Solskjær har dratt til Premier League og Cardiff, og med seg på lasset har han Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget. Tor Ole Skullerud har kommet inn, en mann som hadde stor suksess med Norges U21-lag under EM sist sommer. Kan han sørge for at Moldes trofesamling fortsetter å vokse i samme tempo som under Solskjærs ledelse?

MOLDE-TRENER: Tor Ole Skullerud er ansatt som ny trener i Molde.
MOLDE-TRENER: Tor Ole Skullerud er ansatt som ny trener i Molde.

Med TV 2 Sumo-abonnement er vinteren reddet. For lite er bedre enn en god porsjon fotball mens kulden banker på døren.