Serietips

Vi anbefaler: Mallorca Files

Innlegget er forfattet av vår praktikant Marthe

BBC har gjort det igjen, denne gang med en herlig feelgood dramaserie! Serien Mallorca Files tar deg med til vakre Mallorca, hvor den britiske etterforskeren Miranda Blake skal eskortere en kjent kriminell tilbake til England. Ting går ikke helt som planlagt, og hun blir igjen på øya for å starte sin egen etterforskning. Motvillig får hun den tyske etterforskeren Max Winter som partner, og allerede etter første møte ser vi at de har helt forskjellige meninger om hvordan forbrytelser skal løses.

Miranda er ei ambisiøs kvinne som tar livet svært alvorlig, og liker å følge alt etter regelboka. Hun er konstant irritert på den avslappende og lett-gående partneren Max, som gjør akkurat som han vil. De er utrolig nok det perfekte team, men ser det ikke selv! De kommer ikke særlig godt overens, men når de sammen løser spennende og livstruende saker får de – til tross for (eller på grunn av?) – sine forskjeller, det hele til å fungere.

Mallorca Files er et lettsett krimdrama uten om det vanlige. Den er ikke bare fylt med kriminelle gjenger, action og en rekke drap, men også mye humor og glede. Se hele sesong 1 her!