Sumo

Velkommen til VICE-universet!

Nå gir vi deg de feteste dokumentarseriene fra VICE på TV 2 Sumo! VICE er verdenskjente for sitt innhold som engasjerer og går dypere enn noen andre med sine banebrytende dokumentarer, ekte nyheter og fantastiske underholdning. Gjennom sine 15 forskjellige vertikaler tar de menneskers lidenskap på alvor. VICE startet som et kult-magasin i Canada for over 20 år siden, og har utviklet seg fra å være et kunst-, kultur- og livsstilsmagasin til å bli en av verdens viktigste medieselskap, med lesere og seere over hele verden.

Vi publiserer innholdet fra VICE i to omganger, og allerede nå kan du se noen av dokumentarseriene på Sumo:

 

Komiker Jamali Maddix reiser verden rundt for å konfrontere grupper som sprer hat. Gjennom sine møter med Lehava i Israel, The National Socialist Movement i Amerika, og den nordiske ungdommen i Sverige vil han prøve å forstå hvorfor disse gruppene tenker slik de gjør.
«Hate Thy Neighbor» ser du her

 

Ellen Page og hennes bestevenn Ian Daniel begir seg ut for å undersøke LGBTQ-kulturen rundt om i verden. Fra Japan til Brazil, New York til Iowa, møter Ellen og Ian mennesker, hører deres historier og utforsker de forskjellige LGBTQ-opplevelsene.
«Gaycation» ser du her.


Vi følger livet og matvanene til rappens største livsnyter, Action Bronson. Sammen med vennene og samarbeidspartnerne Meyhem Lauren og BigBody Bes, viser Action oss hvordan livet kan nytes best mulig!
«F*uck That’s Delicious» ser du her.

 


Vi skal utforske alt fra Sony hack til den Syriske Elektroniske Hæren. Dokumentarserien ledes av Ben Makuch som undersøker de viktigste datasikkerhetsproblemene i vår tid.
«Cyberwar» ser du her.

 

Michael K. Williams (fra The Wire) utforsker undergrunnsmiljøene i USA og rundt om i verden. I møte med dem som er villige til å risikere alt for å overleve, deler han sine egne erfaringer med avhengighet, kriminalitet og nød.
«Black Market» ser du her.

 


I en verden der man ser en radikal endring i legalisering av cannabis, møter programleder Krishna Andavolu mennesker som deler personlige historier om bruk av stoffet til behandling av både kreft og PTSD.
«Weediquette» ser du her

 

Sjekk ut resten av det prisvinnende innholdet her.