Apper

Se innhold offline i ny app!

Vi har lansert en ny TV 2 Sumo-app med nytt grensesnitt for iPhone og iPad, hvor du kan se utvalgte programmer fra TV 2 uten nettilgang! Om du allerede har TV 2 Sumo-appen på din iPhone/iPad, vil den nye appen komme som en oppdatering.

Last ned TV 2 Sumo for iPad og iPhone her!

Du skaffer deg enkelt tilgang til innholdet ved å gå til tv2sumo.no (NB! Hvis du er i appen må du åpne Sumo i nettleser for å bestille tilgang)

Vi jobber med å få ut en egen app til Android, men foreløpig finner du TV 2 Sumo som en del av TV 2-appen for Android.

Her har vi samlet litt info om hvordan du bruker offline i appen:

Hvordan finner jeg programmer jeg kan laste ned?
Du finner alt det nedlastbare innholdet ved å gå til Programmer, og trykke på Nedlastbart-filteret øverst (se første skjermbilde). Listen blir oppdatert med innhold etter hvert som vi får muligheten til å legge ut mer.
Filtervisning av Nedlastbart innhold

Hvor laster jeg ned innhold?
I TV 2 Sumo-appen for iOS ligger det et ikon på høyre side av videolisten på alle videoer som kan lastes ned.

Hva kan jeg laste ned?
TV 2 sitt egenproduserte innhold, samt serier og filmer der vi har rettigheter til å tilby nedlasting. Innkjøpte serier, underholdningsprogram og filmer vil vi ikke alltid ha rettigheter til. Vi jobber med å få rettigheter til mer innhold, og legger dette ut så snart det er klart.

Hvor mange videoer kan jeg laste ned?
Du kan laste ned så mange videoer du vil, men ikke ha flere enn 30 videoer i appen til enhver tid. Du kan laste ned samme video maksimalt to ganger.

img_0058img_0059

Hvor lenge kan jeg beholde det jeg har lastet ned?
Du kan beholde hver enkelt video i 30 dager fra du laster den ned, og 48 timer fra du begynner å spille den av første gang.

Last ned TV 2 Sumo for iPad og iPhone her!

Hvor stor plass tar videoene på telefonen min?
Hver time med video tar opp cirka 1 GB lagringsplass. Når du trykker på ikonet for å laste ned en video, vises filstørrelsen i bekreftelsesboksen.

Hvordan finner jeg tilbake til det jeg har lastet ned?
I menyen til venstre ligger et valg som heter «Mine nedlastinger». Trykk på dette for å komme til listen over alle videoer du har lastet ned. Trykk inn på hver enkelt episode for å
spille av eller slette, eller bruk «Rediger»-knappen oppe i høyre hjørne for å markere flere videoer og slette disse.
img_0061img_0060

Last ned TV 2 Sumo for iPad og iPhone her!