Serier

Tre favoritter på Sumo

Denne uken er vi så heldige å ha Stine (14) i arbeidsuke. Her er hennes meninger om noen serier og filmer vi har.

Jeg heter Stine og har arbeidsuke her på TV 2 Sumo. Jeg har et eget abonnement på Sumo, og bruker det ofte. Jeg har etter bare én dag sett gjennom flere serier og filmer, og har plukket ut de tre beste av det jeg så:

Modern family

«Modern Family» er en tulledokumentar om en svær familie. De har mange sesonger, og syv sesonger er tilgjengelig på Sumo. Serien er sykt bra fordi de skal forestille en moderne familie i dag, og setter alt på spissen. Det er gøy å se hvordan hver familie løser hvert problem.

Deadpool  

«Deadpool» er en film med Ryan Reynolds i hovedrollen. I filmen møter vi Wade Wilson som har blitt skadet av en skurk, og skal ta hevn. Wade er ikke en superhelt, men heller en vanlig borger på jakt etter hevn. Hevn for at Francis kidnappet ham og utsatte ham for en “ulykke” som ga ham superkrefter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

House  

«House» handler om Greg House som er lege på et sykehus. Hvis legene ikke vet hva slags sykdom en pasient har, huker de tak i House. Det gøyeste med denne serien er at det alltid skjer en tvist. Man skal egentlig ikke blande privatliv med jobben, men i dette tilfellet er det akkurat det de gjør. House er selvopptatt og grådig, men samtidig en sykt flink lege.