Aktuelt

Årets seriefavoritter

Her er noen av årets beste og mest populære serier på TV 2 Sumo! Har du rukket å se alle?

 1. Heksejakt
  Året ble kickstartet med en serie som gav oss gåsehud i omtrent hver eneste episode. Med 193.000 seere i snitt satte Heksejakt ny rekord i antall serie-seere tidligere i vår.

 2. Hjerteslag
  Historien om en one-night stand som blir så mye mer treffer blink hos unge, men også mamma-generasjonen. Denne er blitt en skikkelig seerfavoritt på Sumo, og snart er Hjerteslag ute med nye episoder!

 3. The Rookie
  Selv om Nathan Fillion er en gammel traver i gamet, var serien The Rookie ganske ukjent da den kom i påsken. Sumo-seerne fikk raskt sansen for denne, serien skjøt fart opp på lista og har vært en seerfavoritt siden. I løpet av året er det sett på over 133 millioner minutter på denne serien! Tidlig i januar kommer en helt fersk sesong.

 4. Yellowstone
  Årets mest spurte spørsmål på Teams: Har du sett Yellowstone enda? Slik kan det i alle fall føles her hos oss, og vi ser det er mange som har latt seg engasjere av dette moderne cowboy-dramaet. Over halvparten av de som ser på ser minst 3 episoder i slengen. Sesong 3 kommer i 2021.

 5. Prodigal Son
  Sommerens og høstens store serieoverraskelse. Denne velspilte og nervepirrende spenningsserien er hyllet av kritikere og seere. Kommer snart med ny sesong!

 6. Hamilton
  Vår egen Jakob Oftebro leverer som unge agent Hamilton – her får vi tøffe intense actionscener, drama og litt kjærlighet. En perfekt miks!

 7. A Million Little Things
  Denne nydelige serieperle om vennskap, kjærlighet, døden og nytt liv er like fin og sorgfull som livet sjøl kan være. Ikke rart dere (og vi) digger den!

 8. Moderne i Sandhamn
  Denne må nok sølvreven Nicolai Cleve-Broch ta “skylden” for. Denne svenske krimserien har i sin syvende sesong klatret høyt på topplisten over mest sette serier i 2020. I romjulen blir den også å se på TV 2!

 9. Bäckström
  Den kontroversielle og arrogante mordetterforskeren Bäckström sørget for nok en svensk krimsuksess på Sumo.

 10. Modern Family
  Muligens 2010-tallets største komiserie, og i år kom den aller, aller siste sesongen. Med totalt 232 episoder og 80 timer med humor tar det deg litt over 3 døgn i strekk å se hele denne serien. Pritchett-Dunphy-Tucker-klanen vil bli savnet!