Premier League Sport

Supersøndag på TV 2 Sumo

supersondag
STJERNEDUELL: Rooney og Suarez skal kjempe om poeng søndag formiddag.

For sportsinteresserte er det bare å rydde plass i kalenderen. Førstkommende søndag serverer vi godbiter fra sportsverdenen på rekke og rad.

Først ut er en av de mest prestisjefylte fotballkampene av dem alle. Få kamper vekker mer følelser enn møtene mellom Manchester United og Liverpool. Klubbene er de to mestvinnende i engelsk fotball, og rivaliseringen dem i mellom har pågått i lang, lang tid.

Søndag møtes de to gigantene til kamp på Old Trafford – en kamp som begge lag må vinne. Liverpool trenger tre poeng for å holde liv i gulldrømmen, mens Manchester United nok kan se langt etter fjerdeplassen uten seier. Samtidig kan Rooney og Co. sette en stopper for Liverpools gulljakt, noe som burde være motivasjon nok for de røde djevlene. Dette er blant sesongens store høydepunkt – vi lader opp til avspark fra kl. 13.30 på søndag!

Like etter at kampen blåses av på Old Trafford, er det klart for nok en storkamp i Premier League. Oppgjørene mellom Tottenham og Arsenal pleier å inneholde en god dose drama. Arsenal, som står med én seier på de siste fire seriekampene, må finne formen om de skal løfte trofeet i mai. «The Gunners» har ikke vunnet på White Hart Lane i ligaen siden 2007, da en viss kar ved navn Emmanuel Adebayor ble matchvinner for de røde og hvite med to scoringer. Nå står togoleseren på motsatt banehalvdel, og er Tottenhams toppscorer med åtte mål i serien. Kan han knuse gamleklubbens gullhåp? Se kampen direkte søndag fra kl. 16.30!

adebayorspurs
POTENSIELL MATCHVINNER: Tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Adebayor

Og om fotball ikke er favorittsporten, kan vi også tilby avslutningen på det klassiske sykkelrittet Paris-Nice. Kan Edvald Boasson Hagen hjelpe lagkaptein Geraint Thomas til sammenlagtseier? Se den åttende og siste etappen – direkte søndag fra kl. 15.30!

boassonhagen_geraintthomas
Boasson Hagen og Thomas under den 6. etappen av Paris-Nice.

I tillegg til dette sender vi fem Postenliga-kamper, Champions League-håndball og tre treningskamper med Tippeliga-lag i aksjon. Fullstendig sendeskjema finner du her.