Strømmetips

Strømmetips til helgen

Snart helg (eller ferie?) og tid til å se en god serie eller film. Vi har samlet noen tips til deg!

The Zookeeper’s Wife

The Zookeeper’s Wife følger vi familien Zabinska som driver en dyrepark i Warszawa. Når Polen invaderes av nazistene, begynner familien å samarbeide med motstandsbevegelsen for å redde jøder. Anbefales til å se sammen (passer for de fleste over 12 år). En rørende film basert på virkelige hendelser.

Oppussing i sommeridyll

Elsker du oppussing, konkurranse og hytteliv – eller bare å se folk slite seg ut på TV mens du selv er godt plantet i sofaen? Da bør du sjekke ut «Sommerhytta»!

Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen drømmehytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne. Klarer parene å samarbeide for å komme i mål?

Svensk humor på sitt beste

Liker du serier som Solsidan og Modern Family? Da har vi et serietips til deg. I Finaste familien følger vi 40 år gamle Magnus som er midt i en identitetskrise. Han er skilt, bor hjemme hos moren, og står på stedet hvil i livet og i karrieren som personlig trener, men utad er alt tilsynelatende perfekt. Serien har en lun, fin humor med karakterer som er lett å bli glad i (og kjenne seg igjen i). Gjør deg klar for seriemaraton med tre sesonger på TV 2 Sumo.

Nydelig, og sjokkerende trist

Hvis vi mennesker fortsetter som vi gjør i dag, vil det innen 2050 være mer plast enn fisk i havet. På Sumo finner du nå den kritikerroste dokumentaren «Blue – et hav i krise». Den tar oss med under havoverflaten og gir oss innblikk i hvor drastisk livet i havet har forandret seg, og hva vi har i vente dersom vi ikke tar grep. «Blue» er en nydelig, og sjokkerende trist dokumentar. Se den!

Ny versjon av klassikeren

Den foreldreløse jenta, Heidi, blir sendt opp i Alpene for å bo hos bestefaren sin. Han er en einstøing, men lar seg etter hvert sjarmere av den lille jenta. Heidi finner seg snart til rette i det storslagne alpelandskapet og blir kjent med den jevnaldrende gjetergutten Peter og geitene hans. Men idyllen skal ikke vare… Se «Heidi» med barna i helgen!