Strømmetips

Strømmetips til helgen

Gripende krigshistorie, bestevenner på skattejakt, knallsterkt gangsterdrama, sport&sprøyt og hjertevarmt drama – her er helgens strømmetips! 📽️

Kritikerrost drama med fantastisk hovedrolle…

…og to Oscars i bagasjen. Gary Oldman gjør en av sine største rollepresentasjoner noensinne som Winston Churchill. Darkest Hour er et stykke britisk krigshistorie som fortelles på en underholdende og gripende måte. Denne er verdt å bruke fredagskvelden sin på! Se filmen her.


Filmkveld med de minste?

I «Karsten og Petra på skattejakt» får vi et gjensyn med bestevennene, og denne gangen er de på sommerferie på hytta til morfar. En dag på stranden finner de en mystisk gammel boks nedgravd i sanden. Det er en tidskapsel som morfar og hans venn Alfred gravde ned for mange år siden. Den inneholder noen fine ting og noe som ser ut til å være ledetråder til en skatt. Se filmen her!

Knallsterkt gangsterdrama: Peaky Blinders

Peaky Blinders er vår beste serie du kanskje ikke har sett enda: Et rått og mørkt gangsterdrama fra mellomkrigstidens Birmingham som er både hyllet og elsket. Serien er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby. Han er ambisiøs så det holder, men møter motstand i både politi og rivaliserende gjenger. Serien har alt: Spenning, overraskende vendinger, krevende familierelasjoner og umulig kjærlighet. Etter to episoder er sjansene gode for at du er hekta. Se fire hele sesonger + ferske episoder her!

Når du er i sofamodus: Kanonball

Kanonball. Alle fra 8 til 80 har spilt det! Kanonball er programmet om sport & sprøyt og vi tar de gode, uviktige samtalene, gjerne på oppfordring fra deg. I studio møter du Jan-Henrik Børslid, Erik Huseklepp, Fam Elgan og Maria Brubæk Bua. Perfekt for sofamodus søndag formiddag. Se «Kanonball» her!

Lunt drama: Sykepleieskolen

Ikke fått med deg Sykepleieskolen i sommer?

Året er 1952. Danmark opplever stor mangel på sykepleiere, og derfor har bestyrerinnen på Fredenlunds sygehus, satt i gang et kontroversielt forsøk: For første gang skal sykehuset utdanne menn. Vi følger Erik og Anna som begge bestemmer seg for å gå mot samfunnets normer for å følge egne drømmer.

Om du liker Badehotellet vil du like denne! Her er også mange kjente fjes fra serien, om enn i litt andre roller. Sykepleieskolen byr på lettsett og varmt drama med masse glimt i øyet.

Se to sesonger nå!