Strømmetips

Hva skal du se i helgen?

Kvinnekamp, mer fra Farmen-universet, altoppslukende forelskelse, barndomsnostalgi og stilsikker spenning – her er fem strømmetips for helgen! 💕

1. Tennis og kvinnekamp: Battle of the Sexes

Det er en historie man knapt kan tro er sann, men som faktisk skjedde i 1973. Den tidligere tennisproffen Bobby Riggs, en 55-årig tidligere tennisproff, uttalte at han kunne slå en hvilken som helst kvinnelig toppspiller. Det hele endte i en oppvisningskamp mot den femdobbelte Wimbledon-vinneren Billie Jean King mens flere millioner TV-seere verden over fulgte med. Emma Stone og Steve Carell har hovedrollene i denne provoserende, men underholdende dramakomedien. Se «Battle of the Sexes» her!

Bilderesultat for Battle of the Sexes

2. Aune-show: Torpet kjendis

Følger du med på Farmen? Da har du kanskje allerede oppdaget krydderet på toppen som er Torpet. Hvis ikke bør du benytte helgen til å se deg opp! Vi lover store personligheter, humor, konkurranse og drama – og en euforisk-erotisk hyllest til kvinner og natur… Se «Torpet kjendis» her! 

3. Hurra for kjærligheten: Perfekte steder

Tobias er 26 – en fyr med slips, en plan og en pen kjæreste. Men slipset strammer, og Tobias har en lengsel etter noe han ikke helt klarer sette fingeren på. Rose er 27, selvvalgt singel, sjarmerende og impulsiv, men uten tro på seg selv. En tilfeldig vårdag møtes de to på gaten i København. Noe “klikker”. Det er ingenting… eller er det alt?

Perfekte steder er en nydelig kjærlighetshistorie om den store forelskelsen – vi har to sesonger!


4. Barndomsnostalgi: Astrid Lindgren

Astrid Lindgrens univers er for mange av oss kjære barndomsminner, men historiene hennes treffer også den oppvoksende generasjon. På Sumo finner du mange filmer fra den svenske forfatterens verden, noen er dubbet til norsk og noen har både norsk og original svensk tale. Se for eksempel «Pippi drar til sjøs» med ungene i helgen!

Se utvalget av filmer her! 

5. Kjærlighet og thriller: The Little Drummer Girl

The Little Drummer Girl er en intens kjærlighetshistorie og en dypt oppslukende thriller, basert på John le Carrés bestselgende mesterverk ved samme navn. Like modig nå, som da boken ble publisert, fremstilles en verden der skillene mellom skurker og helter, hat og kjærlighet, befinner seg i en farlig gråsone. Sent på 1970-tallet drar skuespillerinnen Charlie til Hellas og møter den mystiske Becker (Alexander Skarsgård). Han jobber for den israelske etterretningstjenesten og planlegger å rekruttere henne til en uhyre krevende rolle.

Norske Iben Akerlie har også en gjesterolle i denne stilsikre spenningsserien. Se åtte episoder med «The Little Drummer Girl» her!