Strømmetips

Strøm deg bort med disse

Fransk humor, baby-produksjon, krim fra virkeligheten, uforutsigbar thriller og sterke kvinner – her er noe av det du kan strømme deg bort med denne helgen!

1. Fransk feel-good: De urørlige

De urørlige brukte ikke mange ukene på å bli en av de mest sette franske filmene noensinne, og det med god grunn. Med massevis av humor og deilig fransk sarkasme beskriver denne dramakomedien vennskap og klasseskille i nåtidens Paris.

Styrtrike Phillipe blir lam etter en paraglider ulykke og trenger en pleier som kan være hans bein og armer. Og inn kommer Driss, en småkriminell innvandrer fra de fattige forstedene som bare vil sikre seg trygd. Det blir starten på et usannsynlig og vakkert vennskap.

Se «De urørlige» her!

2. Animasjon for hele familien: Storkene

Storker leverer babyer… eller de brukte i alle fall å gjøre det. Nå leverer de pakker for et globalt Internett-selskap. Junior, selskapets beste stork, er på randen til å bli forfremmet da han ved et uhell aktiverer “babylagemaskinen”, som produserer en skjønn og helt uautorisert jentebaby.

Desperat etter å levere den lille urokråka før sjefen finner ut av det, forsøker Junior og Tulip, det eneste mennesket på Storkefjellet, å levere deres første baby noensinne. Det blir en vill reise som kan gjøre mer enn én familie hel, og kanskje få storkene tilbake til sitt egentlige oppdrag i verden.

Se «Storkene» med norsk eller engelsk tale!

3. True crime: Slender Man

En sen maidag i 2014 går tre 12 år gamle jenter inn i en skog i Waukesha County, Wisconsin. Bare to kommer ut igjen. Den tredje ligger døende igjen. Denne true crime-dokumentaren prøver å finne svaret på hvordan en fiktiv internett-karakter kunne påvirke de to jentene til å ønske å drepe en nær venn.

Se «Slender Man» her!

4. Uforutsigbar thriller: Før vi dør

Før vi dør vil få deg til å bite negler fra første sekund. Denne thrillerserien ble hyllet i Sverige da den kom og er en skikkelig must-see. Alle de ti episodene er uforutsigbare, følelsesladde og fulle av plot twist. Vi følger politibetjent Hanna Svensson (Marie Richardson) og hennes sønn Christian (Adam Pålsson) i deres kompliserte familieforhold, men får også servert innblikk i organisert kriminalitet og infiltrasjon. Du kommer ikke til å angre på at du brukte helgen din på å se denne! Se «Før vi dør» her! 

5. Legenden Gloria Steinem: Woman

La deg engasjere av legenden Gloria Steinem sin Emmy-nominerte dokumentarserie! USA fengsler flere kvinner enn noen andre land i verden, og 75 % av disse er mødre og eneste omsorgsperson for sine barn. Hvordan blir disse barna påvirket av traumet det er å skilles fra moren? I dokumentarserien Woman dykker de dypere i dette og andre oppsiktsvekkende temaer. Episodene har perfekt lengde på 22 minutter. Klar, ferdig, binge! Se «Woman» her.