Alt

Sommerferien er reddet!

På TV 2 Sumo er sommeren fullspekket med snadder fra sportsverdenen.

Fotball-VM
MESTRENE: Spania er regjerende mestre, men hvem løfter pokalen i Rio den 13. juli?

Slik blir sommeren på Sumo!

Lite er større i sportssammenheng enn et fotball-VM, og når mesterskapet i tillegg arrangeres i fotballnasjonen Brasil, kan vi love at dette blir et VM du aldri vil glemme. Engelske, spanske og brasilianske stjerner skal servere alt fra rask kontringsfotball til «tiki-taka» og samba – her vil du ikke gå glipp av noe som helst. Dermed kommer Sumo-abonnementet til meget god nytte. For hva er vel bedre enn fotball-VM på tablet’en mens man ute og griller en varm sommerkveld?

TV-rettighetene til VM i Brasil er i Norge delt 50/50 mellom TV 2 og NRK. Det betyr at halvparten i kampene vil bli sendt direkte på TV 2, og da selvsagt også på Sumo.

Slik blir VM på TV 2.

Sykkel-bonanza på TV 2 Sumo

Vi har også gode nyheter til dem som er glad i sykkel. Sommeren er spekket av sykkelritt, og som vanlig sender vi alt fra sykkelklassikeren Tour de France, hvor vi håper på rekordmange norske etappeseire. Edvald Boasson Hagen, Alexander Kristoff og Lars Petter Nordhaug er kanskje de største norske håpene, men man skal slett ikke se bort ifra at Thor Hushovd gjør comeback i Touren etter to år på sidelinjen. Og hadde det ikke vært fantastisk om «oksen fra Grimstad» spurtet inn til etappeseier, til lyden av et ekstatisk kommentatorpar i Johan Kaggestad og Christian Paasche?

Tour de France 2014
NORSKE HÅP: Boasson Hagen, Nordhaug og Kristoff har alle gode sjanser for etappeseire i sommerens Tour de France.

Lad opp til ny Premier League-sesong

Og når verdens beste fotballspillere har fått hvilt seg etter sommerens fotball-VM, starter oppkjøringen til den kommende sesongen. På Sumo vil du kunne følge flere av PL-Juan Mataklubbene sin sesongoppkjøring, og vi har blant annet sikret oss rettighetene til Manchester United sine kamper i deres sommerturné i USA, hvor Real Madrid, Inter Milan og Roma er blant motstanderne.

Første kamp spilles torsdag 23. juli kl. 05.00, når de røde djevlene møter LA Galaxy. Og er du av typen som ikke er våken på denne tiden av døgnet, kan du på Sumo nyte kampene i opptak når det måtte passe deg.

 

Her har du en oversikt over noe av sporten som sendes på TV 2 Sumo i sommer:

Norway Chess: 2. juni til 13. juni

Critérium du Dauphiné: 5. juni til 15. juni

Fotball-VM: 11. juni til 13. juli

Ekstremsportveko: 22. juni til 29. juni

Tour de France: 5. juli til 27. juli

Man. Uniteds treningsturné: 23. juli til 4. august

Norway Cup: 27. juli til 2. august

Artic race: 14. august til 17. august

I tillegg til dette sendes en rekke privatlandskamper i oppkjøringen til VM, sykkel-NM, Tippeligaen og mye, mye mer.