Alt

Sommerens vakreste eventyr – uten avbrudd

Mange av oss har siden i fjor sommer følt at noe har manglet. En tomhet som kun kan fylles av fransk alpelandskap og ensomme ryttere i stupbratte fjellsider.

Når det nå kun er få dager til verdens største og beste sykkelritt tråkkes i gang er spenningen nesten uutholdelig, og med tre nordmenn på startstreken i Tour de France i år kan vi kanskje drømme om noe av den galskapen vi fikk oppleve i 2011. Da «eide vi sykkelverdenen». Gjør vi det i år også?

Her er våre tre norske representanter i Tour de France samlet på et bilde. Fra venstre: Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen og Lars Petter Nordhaug.

Edvald Boasson Hagen blir spådd gul trøye tidlig i rittet, og Alexander Kristoff seiler frem som en ordentlig underdog. I tillegg har Lars Petter Nordhaug vist at han fortjener plass blant de beste med gode resultater den siste tiden. Dermed er det ingen grunn til å være pessimistisk før årets høydepunkt.

På lørdag starter den 100. utgaven av Tour de France på TV 2 Sumo, og hos oss ser du alle etappene uten avbrudd!

Den optimale liveopplevelsen

I år er vi stolte av å presentere vårt nye livesenter, spesielt utviklet for Tour de France. Vi har sett på hvordan vi kan skape den optimale liveopplevelsen for deg som er sykkelinteressert.

Slik ser livesenteret ut. Her ser du et kart over første etappe til høyre i bildet.

I livesenteret kan du se hvert pedaltråkk direkte eller i opptak, og vi inviterer deg til å diskutere med våre eksperter og andre sykkelinteresserte. På tidslinjen i videoen har vi markert de viktigste hendelsene slik at du kjapt kan oppdatere deg på hva som har skjedd tidligere i etappen. Kart-funksjonen er spesielt kul.

Her har vi brukt kartfunksjonen til å vise innspurten i den 16. etappen.

Her kan du ved hjelp av Google Street View gå gjennom spurten i hver eneste etappe, eller kanskje du er spesielt interessert i en fjellovergang. Alt er tilgjengelig i kartfunksjonen.

Ellers vil du finne alt du måtte trenge av informasjon. Vi presenterer alle lag og ryttere, Johan Kaggestad loser deg gjennom de ulike etappene i forkant, du finner tidsplan og etappeprofiler, samt mye mer. Livesenteret vårt er naturligvis tilgjengelig både på desktop, nettbrett og mobil.

Johan Kaggestad loser deg gjennom etappene.

Her kan du få en fullstendig presentasjon av TV 2s Tour de France-apper: http://www.tv2.no/sport/sykkel/her-er-tv-2s-nye-tour-de-franceapper-4067271.html

Og her finner du det nye livesenteret:
http://www.tv2.no/tdflive

Er du klar for timelange etapper og late dager fremfor skjermen? Det er vi!