Alt

Sommeren er best på TV 2 Sumo

Foruten en forrykende sportsmeny med fotball-EM, Tour de France og OL i Rio har TV 2 Sumo masse underholdning å by på i sommer. Her er noen av seriene som skal akkompagnere årets sommerstemning:

Sommer med Kardashians
kuwtk_lang
Alle Kardashians-fans kan glede seg: Nå får du en stor Kardashians-pakke på TV 2 Sumo! Blant titlene er 11 sesonger med «Keeping Up With the Kardashians», «Kourtney and Khloe take the Hamptons», «Kim and Kourtney take Miami», «Kim and Kourtney take NY», «Dash Dolls» og «Botched» (Kirurgiske katastrofer). Vi har samlet alle seriene her!

Hotel CæsarTorsdag 9. juni stenger Hotel Cæsar dørene for sommeren, på TV. Allerede samme dag kan du se første episode fra høstsesongen – kun på TV 2 Sumo! Vi legger ut en rykende fersk episode hver torsdag i åtte uker i sommer. Det blir også konkurranser der du kan vinne effekter fra serien. Følg med på vår Facebook-side!

Se «Hotel Cæsar» her!

Thirteen
thirteen
Ivy Moxam ble kidnappet da hun var 13, men klarte endelig å rømme i en alder av 26. Nå må hun restarte livet sitt. Det er ingen enkel oppgave når hun vet at den som kidnappet henne fremdeles er på rømmen, der ute et sted. Britiske anmeldere har sammenlignet “Thirteen” med krimsuksessen “Broadcurch”. Se hele miniserien her!

Kingdomkingdom_2b

Hardtslående og og knakende godt drama! Nye episoder fra sesong 2 får du hver torsdag – kun 24 timer etter USA!

Krim
mord_mysterier_lang

I hele sommer får du masse deilig krim på TV 2 Sumo! Se serier som «Mord og mysterier», «Maria Wern», «Beck» og «Maria Lang» i ukene som kommer.

Hawaii Five-0hawaii
Gjengen i Hawaii Five-0 er tilbake på skjermen i sommer. På TV 2 Sumo ser du serien før alle andre – vi legger ut en ny episode uken før den vises på TV. Sesongpremiere 11. juli!

Ray Donovanraydonovan_lang
13. juli får du en helt ny sesong med profesjonell fikser Ray Donovan. Se de to første sesongene her!

BadehotelletbadehotelletFra 15. juli blir det et gledelig gjensyn med sesong 1 og 2 av «Badehotellet». Sesong 3 kommer på TV 2 og TV 2 Sumo etter OL!

Youngeryounger_lang_2«Younger» seiler opp som en ny seerfavoritt på TV 2 Sumo! Serien fortsetter med nye episoder hver mandag. Se «Younger» her!

Crazy Ex-Girlfriendcrazy_ex_girlfriend_lang
I denne Golden Globe-vinnende musikalkomedien møter vi den smågale og vellykkede adokaten Rebbecca , som jobber i et prestisjefylt advokatfirma i New York og friker fullstendig ut da hun en dag får tilbud om å bli partner i firmaet. Helt impulsivt sier hun opp jobben og flytter til California for å prøve seg på sin ungdomsforelskelse, Josh. Problemet er bare at Josh allerede har en kjæreste… Se «Crazy Ex-Girlfriend» her!

Filmer til sene sommerkvelderspectreSommeren er fylt av gode filmer på TV 2 Sumo, nye titler blir sluppet hver uke.

Se film her!

Se hvilke filmer som kommer i sommer her!

Hva med et seriemaraton?
I tillegg til nyhetene nevnt over har vi mange serier med hele sesonger, perfekt til et seriemaraton. Her er noen av våre favoritter akkurat nå:

the_good_wife_langthe_night_manager_gunmodern_family_haley_langthe_affair_lang parks_lang    maniac_lang

Saken oppdateres

devicer