Sommeren er best på TV 2 Sumo

Sommeren er i anmarsj og på TV 2 Sumo har du mye å glede deg til fremover, bare se her!

Innlegget blir oppdatert med datoer og flere serier etterhvert som de blir sluppet.☀

Sjølyckan
– «Sjølyckan» er en komedie som inneholder en real dose sommer og skjærgårdsidyll, og kanskje en overdose av familie og alt det innebærer, sier seriens regissør Felix Herngren (Alex fra «Solsidan»). Vi gleder oss! 😃

Se trailer her.

Singel
Du husker kanskje svenske «Singelliv»? Nå får vi får norsk versjon! I den Sumo-eksklusive dokuserien «Singel» møter vi single mennesker fra hele landet som har med seg kamera for å dokumentere sin hverdag. Liker du «Bloggerne», så kommer du også til å digge «Singel»! 😍

Younger sesong 5
En av de mest populære seriene på Sumo er endelig tilbake med ny sesong! 🙌 Sesong 4 var en emosjonell dalbane både for oss og Liza, og vi gleder oss mildt sagt til fortsettelsen! Trenger du en oppfriskning? Vi har alle episodene på Sumo. Ny sesong kommer i juni.

Se trailer her.

For the People
Fra skaperne av «Grey’s Anatomy» og «Scandal» får vi nå en helt ny serie! Vi følger en gjeng nyutdannede advokater som jobber med høyprofilerte saker i New York – i tillegg til at de har mye drama på privaten (selvsagt). Liker du serier som «How to Get Away With Murder» og «Grey’s Anatomy» så er «For the People» serien for deg!

Se trailer her.

Below Deck
Den ultimate sommer-realityserien! Vi følger crewet på en luksusyacht i Middelhavet mens de er verter for en gruppe rike turister ombord, og der er selvsagt mye drama «below deck».🛥

Se smakebit her.

Vikings sesong 5
Bli med på en storslått reise i tidenes mest påkostede dramaserie om vikingenes verden. Vikingtiden blir brakt til live gjennom eventyrene til Ragnar Lodbrok, en skandinavisk kriger og bonde som drømmer om rikdom. Vi har også de fire første sesongene (C More).

Se trailer her.

Bull sesong 2
«Bull» var en av de mest populære seriene på Sumo i fjor sommer, og nå kommer sesong 2! Møt den småarrogante, men sjarmerende, psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jury, aktorat, vitner og forsvarere – alt for å hjelpe sine klienter med å vinne saken. Husk å se deg opp på den første sesongen!

Best før sesong 2
Vi fikk en liten smakebit i påsken, men snart kommer endelig sesong 2 i sin helhet. Serien som noen ganger kan være vanskelig å se på fordi det er så flaut, men som serverer oss latterkrampe på latterkrampe. Vi ❤ Linn Skåber og Lena!

Good Karma Hospital sesong 2
«Good Karma Hospital» var også en av fjorårets store sommersuksesser, og nå byr vi på fortsettelsen. Med norske Amrita Acharia i hovedrollen som legen Ruby Walker som tar jobb på et sykehus i India for å komme seg over kjærlighetssorgen.

Syrror sesong 2
Vi følger den tøffe, dramatiske og romantiske hverdagen til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak. Mange har etterspurt sesong 2, og i sommer kommer den! Sesong 1 finner du på Sumo (C More) allerede.

Se trailer her.

Badehotellet sesong 5
Gir oss sommerstemning år etter år. Den danske suksesserien «Badehotellet» tar oss med til sommerlige Skagen i 1920-årene, hvor vi blir kjent med ansatte og stamgjester på Andersens lille hotell. I slutten av mai kommer sesong 5, de første fire sesongene er på Sumo allerede! ⛱

Se trailer her.

Hawaii Five-0
Hawaiis beste etterforskere settes på nytt i sving for å løse noen av øyenes mest alvorlige krimgåter, og du kan kose deg med de rykende ferske episodene fra sesong 8 i slutten av mai.

Home and Away
Du trenger ikke bekymre deg for at du ikke får sett nye episoder av Home and Away i sommer, vi fortsetter nemlig å legge ut nye episoder hver morgen selv om TV 2 tar pause under Tour de France! 😊