Sommeren 2018

Se seriene vi får i sommer

Sommeren er i anmarsj og på TV 2 Sumo har du mye å glede deg til fremover, bare se her!

Innlegget blir oppdatert med datoer og flere serier etterhvert som de blir sluppet.

Sjølyckan
– «Sjølyckan» er en komedie som inneholder en real dose sommer og skjærgårdsidyll, og kanskje en overdose av familie og alt det innebærer, sier seriens regissør Felix Herngren (Alex fra «Solsidan»). Se nye episoder hver torsdag gjennom sommeren! 😃

Se serien her.

– «Sjølyckan» er en komedie som inneholder en real dose sommer og skjærgårdsidyll, og kanskje en overdose av familie og alt det innebærer

Singel
Du husker kanskje svenske «Singelliv»? Nå har vi fått norsk versjon! I den Sumo-eksklusive dokuserien «Singel» møter vi single mennesker fra hele landet som har med seg kamera for å dokumentere sin hverdag. Liker du «Bloggerne», så kommer du også til å digge «Singel»! 😍
Se serien her! 

Keeping Up with the Kardashians sesong 15
Kjendisfamilien over alle kjendisfamilier er endelig tilbake med ny sesong i sommer! Produsentene har bekreftet at dramaet rundt utroskapet til Khloé Kardashian sin kjæreste Tristan Thompson vil være et tema, og vi får for første gang høre Khloé uttale seg om skandalen. 😱😃 Vi gleder oss! Og du, begynner du å kjenne skikkelig på Kardashian-savnet, så er det bare å finne fram til de tidligere sesongene – de finner du selvsagt hos oss!

Se smakebit her! 

Younger sesong 5
En av de mest populære seriene på Sumo er endelig tilbake med ny sesong! 🙌 Sesong 4 var en emosjonell berg- og dalbane både for oss og Liza, og vi gledet oss mildt sagt til fortsettelsen! Trenger du en oppfriskning? Vi har alle sesongene på Sumo, og nye episoder hver onsdag hele sommeren. Se serien her! 

For the People
Fra skaperne av «Grey’s Anatomy» og «Scandal» får vi nå en helt ny serie! Seks toppmotiverte, unge advokater i NYC drømmer om å bli best i rettssalen. Her kan vi love deg spisse albuer, snappy dialog, kjærlighet og masse intriger. Liker du Suits eller How to Get Away with Murder vil du digge denne! Se serien her. 

Humans – alle sesongene
I et parallelt univers er den siste må ha-tingen for alle travle familier en såkalt ‘Synth’ – en avansert robot-tjener som ligner så mye på mennesker at de endrer måten vi lever på. Dette utvikler seg til å bli en kamp mellom mennesker og roboter, der det etterhvert blir vanskelig å se forskjell på de to. Vi får alle sesongene av denne unike serien som har hele 8,0 i score på IMDb. Kommer 1. august.

Se trailer her. 

Below Deck
Den ultimate sommer-realityserien! Vi følger crewet på en luksusyacht i Middelhavet mens de er verter for en gruppe rike turister ombord, og der er selvsagt mye drama «below deck».🛥
Se Below Deck 
Se Below Deck: Mediterranean 

Vikings sesong 5
Bli med på en storslått reise i tidenes mest påkostede dramaserie om vikingenes verden. Vikingtiden blir brakt til live gjennom eventyrene til Ragnar Lodbrok, en skandinavisk kriger og bonde som drømmer om rikdom. Vi har også de fire første sesongene (C More).

Se serien her.

Bull sesong 2
Møt den småarrogante, men sjarmerende, psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jury, aktorat, vitner og forsvarere – alt for å hjelpe sine klienter med å vinne saken. Se nye episoder fra sesong 2 i hele sommer her!

Best før sesong 2
Serien som noen ganger kan være vanskelig å se på fordi det er så flaut, men som serverer oss latterkrampe på latterkrampe. Vi ❤ Linn Skåber og Lena! Se nye episoder hver fredag gjennom sommeren! Se serien! 

Good Karma Hospital sesong 2
«Good Karma Hospital» var også en av fjorårets store sommersuksesser, og nå byr vi på fortsettelsen. Med norske Amrita Acharia i hovedrollen som legen Ruby Walker som tar jobb på et sykehus i India for å komme seg over kjærlighetssorgen.

Syrror sesong 2
Vi følger den tøffe, dramatiske og romantiske hverdagen til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak. Mange har etterspurt sesong 2, og nå er den her! Sesong 1 finner du på Sumo (C More) allerede. Se sesong 2 her! 

Badehotellet sesong 5
Gir oss sommerstemning år etter år. Den danske suksesserien «Badehotellet» tar oss med til sommerlige Skagen i 1920-årene, hvor vi blir kjent med ansatte og stamgjester på Andersens lille hotell. Se fem sesonger på Sumo her! ⛱

Hawaii Five-0
Hawaiis beste etterforskere settes på nytt i sving for å løse noen av øyenes mest alvorlige krimgåter, og du kan kose deg med de rykende ferske episodene fra sesong 8 hver mandag gjennom sommeren. Se serien her! 

Home and Away
Du trenger ikke bekymre deg for at du ikke får sett nye episoder av Home and Away i sommer, vi fortsetter nemlig å legge ut nye episoder hver morgen selv om TV 2 tar pause under Tour de France! 😊 Se nye episoder hver morgen kl. 06.00!