Premiere

Ny sesong med Kardashians

Ny sesong med “Keeping Up with the Kardashians” får premiere på TV 2 Sumo

Mandag 1. april er “Keeping Up with the Kardashians” tilbake med 16. sesongen på TV 2 Sumo, dagen etter USA-premieren. Denne sesongen starter med et eksklusivt innsyn i Kim og Kanyes lidenskapelige forhold. Med Kanyes hektiske tidsplan, deres planer om et fjerde barn ved hjelp av surrogatmor og Kims engasjement i fengselsreformen – er det ingenting som tyder på en roligere hverdag.

Kourtney omfavner den moderne familie-livsstilen med Scott siden det er veldig viktig for dem å være gode rollemodeller for barna. Khloé forsøker å takle rollen som mamma samtidig som hun har utfordringer i forholdet. Kris inviterer hele familien på Thanksgiving i sitt nye hjem i Palm Spings, og feiringen blir ikke helt som hun hadde forventet. Kris får også litt ekstra tid i rampelyset i Ariana Grandes virale musikkvideo «Thank U, Next».

Kylie har hendene fulle, men tar seg likevel tid til niesen Dreams eventyrlige drømmebursdag. Kendall flykter med sin familie når brannen herjer, men det oppstår en situasjon når hennes søster nekter å forlate stedet. Rob har kun fokus på sin datter, og Kim mener det er på tide å gi ham noen gode råd. Når hele familien pakker og reiser til Bali for å slappe av og få tilbake energien, opplever flere av dem tøffe konfrontasjoner. Men med de nye tilskuddene, er familien Kardashians tettere enn noensinne og beviser at familie trumfer alt annet.

Keeping Up with the Kardashians er produsert av Ryan Seacrest Productions and Bunim/Murray Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West og Khloé Kardashian er executive producers. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan og Amanda Weinstein er ansvarlige produsenter hos Bunim/Murray.

Den nyeste sesongen av «Keeping Up with the Kardashians» presenteres av hayu og får premiere 1. april på TV 2 Sumo.