Alt Apper Teknikken bak Tips & triks

Snart får du Sumo på Chromecast

chromecast

Vi i TV 2 Sumo er stolte over å fortelle at vi veldig snart* har støtte for Google Chromecast! I første omgang blir dette tilgjengelig via vår Android-app og via PC/Mac når du bruker Chrome som nettleser, og deretter via våre iOS-apper. Chromecast ble nylig lansert i Norge og vi har jobbet på spreng for å få dette til så raskt som mulig.

Strøm Sumo til din TV gjennom Chromecast – snart!

Med støtte for Chromecast vil du få mulighet for å “caste” video til din Chromecast. Det vil si at du kan starte en video på din Android smarttelefon, Android nettbrett eller PC/Mac, for å deretter “sende” videoen til din Chromecast som spiller den av på en TV-skjerm. Dette inkluderer Premier League, Hotel Cæsar, Grey’s Anatomy og alle de andre seriene og underholdningsprogrammene du kjenner fra tv2sumo.no. Du kan dessuten se alle TV 2s kanaler direkte!

Chromecast, hva er det?

Google Chromecast er en liten media-avspiller innebygget i en liten “dings”. Denne  gjør det mulig å strømme innhold fra forskjellige enheter til din TV. Den har fått overveldende respons i USA og er nettopp lansert i Norge. Allerede etter et par dager på markedet i Norge melder Elkjøp at de har opplevd en enorm etterspørsel. Det spesielle med Chromecast er hvor enkel den er. Du plugger den inn på baksiden av TV-en din, gir den litt strøm, og vips så kan du strømme alt innhold til din TV.
chrome

Slik bruker du den

Det er veldig enkelt å “caste” Sumo til din TV. Når dette blir tilgjengelig åpner du bare opp TV 2 Sumo Android appen, finner det du vil se, deretter klikker du på Chromecast-ikonet i videoen. På magisk vis begynner videoen å spille på TV-en, samtidig som du kan starte, stoppe og spole direkte fra appen.

Hva trengs for å bruke det på din Android dings?

For å “caste” med TV 2 Sumo trenger du et Sumo-abonnement, en Chromecast og en TV med HDMI-inngang. Du får kjøpt Chromecast hos de største elektronikk-forhandlerne, og prisen ligger på i underkant av 300 kr.

Vi kommer tilbake med mer informasjon i dette blogginnlegget så snart vi har en lanseringsdato! 

*Veldig snart vil si at vi har klar en beta-versjon som forhåpentligvis vil være klar i vår Android-app i løpet av neste uke.