Support Teknikken bak

Eldre Smart-TV-modeller legges ned

Fra og med mandag 8. juni 2020 vil TV 2 Sumo-appen på eldre modeller av Samsung og LG Smart-TV slutte å fungere. Det gjelder modellene som kjører operativsystemene Orsay (Samsung) og Netcast (LG), og omfatter i praksis de fleste modeller fra 2012 til 2014.

Appen for nyere modeller vil ikke bli påvirket, og du kan fortsatt se Sumo på mange ulike plattformer.

Hvorfor gjør vi dette?

Teknologien i smart-TV fra 2014 og tidligere gjør det vanskelig å opprettholde en god nok kvalitet på tjenesten, samt utvikle ny og forbedret funksjonalitet.

Vi ønsker å tilby Sumo på sitt beste til alle våre kunder. Det inkluderer blant annet rask navigasjon i apper, video på et moderne strømmeformat med 50 bilder i sekundet, og en fremtidsrettet plattform med tilstrekkelig støtte fra leverandør. Når det gjelder eldre Smart TV-modeller, er dette vanskelig å få til ettersom operativsystemet ikke lenger videreutvikles. For å få et bedre produkt for flere kunder, vil vi prioritere utvikling på nyere plattformer.

Andre plattformer å bruke Sumo på

Du kan fortsatt bruke TV 2 Sumo på din eksisterende TV-modell ved å koble til en ekstern strømmeboks. Vi har støtte for Apple TV, Chromecast og Android TV. Les mer om hvilke plattformer vi støtter på våre hjelpesider.