Alt

Slik ser du OL på TV 2 Sumo

Olympiske leker i Rio starter 5. august – gjør deg klar til over to uker med sport i verdensklasse på TV 2 Sumo!

topp_ezinne

Spørsmål? Se vår FAQ under!

I løpet av lekene sender vi over 3000 timer direktesendt sport fra Rio, på tvers av en rekke plattformer. Mens man finner høydepunktene på TV 2 og TV 2 Sportskanalen, er det på TV 2 Sumo du må være om du ikke vil gå glipp av noe. De største øyeblikkene, alle de norske utøverne og alle gulløvelser finner du hos oss.

em_knapp

Vi vil blant annet sende boksing og golf eksklusivt på TV 2 Sumo, der blant andre Suzann «Tutta» Pettersen, Espen Kofstad og Marianne Skarpnord skal i aksjon.

Alt legges til rette for at du får se øvelsene via apper på den store skjermen, på din spillkonsoll, web, telefon eller nettbrett. Ved hjelp av våre varsler i livesenteret blir du loset inn til det beste innholdet til enhver tid, slik at du ikke går glipp av de største begivenhetene. Bli med på folkefesten i Rio – vi kjører på med livesport, magasiner og oppsummeringer gjennom hele døgnet i ukene lekene pågår.

Alt om OL finner du på tv2.no. 

Med TV 2 Sumo kan du lene deg tilbake på solsengen/kontorstolen/toget, flekke opp nettbrettet ditt og nyte, eller du kan hive deg i sofaen og slå på Apple TV’en din. Her finner du en komplett oversikt over hvilke plattformer du kan benytte for å se TV 2 Sumo.

em_knapp

Vi tilbyr:

· Alt OL-innholdet fra TV 2 og TV 2 Sportskanalen
· Den bredeste dekningen av noe mesterskap, noensinne
· Egen nyhetskanal for OL
· En fantastisk tilgjengelighet**

FAQ

Q: Hvilket abonnement må jeg ha for å se kampene?
A: Du trenger tilgang til Underholdning for å se øvelsene. Abonnementene Premium og Total gir også tilgang til OL.

Q: Jeg er på ferie i utlandet, kan jeg fortsatt bruke TV 2 Sumo for å se OL?
A: Nei, dessverre, vi har kun lov til å vise OL i Norge.

Q: Hvordan registrerer jeg meg på TV 2 Sumo?
A: Dersom du ikke har benyttet TV 2 Sumo tidligere oppretter du en brukerkonto samtidig som du kjøper abonnement. Dersom du får melding om at e-postadressen er registrert tidligere kan du få tilsendt nytt passord til denne. Mer om dette her.

Q: Hvordan kan jeg kjøpe abonnement?
A: Du kan opprette abonnementet via våre nettsider her. Vi anbefaler at du benytter en PC / Mac ved bestilling.

Q: Hvor kan jeg bruke TV 2 Sumo?
A: Du finner en oversikt over alle plattformer vi er tilgjengelig på her.

Q: Kan jeg streame kampene over 3G/4G?
A: Absolutt! Men husk: streamer du over 3G/4G kan det fort forsvinne mange MB. Vi regner at 90 minutter i full kvalitet trekker ca 3 GB data på din mobilavtale.

Q: Kan TV 2 Sumo brukes til offentlig visning?
A: Nei. TV 2 Sumo har ikke rettigheter til å videreselge retten til offentlig visning av programmene våre. Det er kun TV-distributørene Canal Digital og Viasat som har mulighet til å inngå avtaler om offentlig visning. Med offentlig visning menes:
• der hvor det arrangeres spesielle tilstelninger knyttet til påsyn på sendingene
• der hvor det tas spesielle inngangspenger knyttet til visningen
• der hvor arrangementet er gratis for seerne, men betales av næringsinteresse
• der hvor det finnes store menneskemengder
• der hvor det brukes storskjerm
• på arena, teater, kino eller liknende
• på «events» eller andre «ad.hoc arrangementer» i sin alminnelighet

Lurer du fortsatt på noe? Da anbefaler vi at du tar en titt i vår Kunnskapsbase eller kontakter vårt kundesenter på dette skjemaet.

Vi gleder oss til latter, tårer og store sportsøyeblikk i Rio!

 

*Ved benyttelse av tilbudet opprettes et abonnement på Underholdning til kr 59,- første måned. Abonnementet er løpende og fornyes til ordinær månedspris kr 129,-. Det er ingen bindingstid og abonnementet kan når som helst sies opp via «Min Sumo». Tilbudet varer gjennom hele OL.

**TV 2 Sumo er tilgjengelig på nett, mobil (iOS og Android), nettbrett (iOS og Android), smart-TV (Samsung og LG), Playstation 3 & 4, Xbox One, Apple TV, AirPlay og Chromecast. TV 2 Sumo via livesenteret er tilgjengelig i nettleser på desktop, nettbrett og mobil, samt i TV 2-appen.