Aktuelt

Skavlan = helg!

Musikalsk nytelse, tidstyver, realitystjerner og dramatisk flukt fra Dubai – dette er ukens Skavlan!

Se Skavlan på Sumo – hver fredag fra kl 17!

Dramatisk flukt

Prinsesse Latifa er datter av Dubais mektigste mann. Da hun for ett år siden forsøkte å rømme fra hans regime, ble hun fanget, og ingen har sett henne siden. Bestevenninnen Tiina Jauhiainen, som hjalp til i rømningsforsøket, forteller den dramatiske historien hos Skavlan.

– Som en lastebil rett i fleisen

Emilie Nicolas’ første album ble en umiddelbar suksess. Så ble hun syk… Hvordan er det å få en plutselig karriere, stresse over det, og så å bli syk av stresset? Nicolas kommer til Skavlan for å fortelle sin sterke historie og fremføre en helt spesiell versjon av hiten «Feel Fine».

Wahlgrens verden

Den svenske artisten Pernilla Wahlgren og datter og influencer Bianca Ingrosso er forlengst blitt superstjerner med reality-serien «Wahlgrens Värld». I den populære tv-serien kommer vi svært tett på familien Wahlgren/Ingrosso. Denne uken får du møte mor og datter sammen hos Fredrik Skavlan.

Hvordan kvitte seg med tidstyver?

Etter at den arbeidsnarkomane tekno-gründeren Are Traasdahl solgte sitt siste selskap tok han familien med reise jorden rundt. Nå er han tilbake i Norge, full av nye ideer. Blant annet er han opptatt av vår tids kanskje mest dyrebare ressurs: Tid! Hvordan kan vi kvitte oss tidstyver på arbeidsplassen?

Se Skavlan på Sumo – hver fredag fra kl 17!