Aktuelt

Skal du på ferie? Last ned dine Sumo favoritter og se uten Internett!

Har du tenkt deg på ferie og ønsker å ha med deg litt underholdning på turen? Da kan vi hjelpe deg! Enten du skal på hytta, storbyferie eller til varmere strøk, og enten du skal reise med bil, buss, eller fly, så blir turen alltid hyggeligere når man kan ta med seg filmer og serier til seg selv eller familien. Hos oss kan du nemlig laste ned innhold på alle Apple og Android nettbrett og smarttelefoner. Du kan da laste ned de filmene, seriene og programmene du ønsker å ta med deg på ferie – og du får da sett alt du skulle ønske helt uten Internett! Du kan laste ned hele sesonger av barna sine favorittprogram så de er underholdt når det trengs, eller kanskje vi har kommet med serier og filmer du kunne tenke deg å se men ikke har fått tid til enda? Ferier er nemlig perfekt for akkurat dette. Uansett hva det skal være er denne funksjonen genial for deg som ikke har tilgang til Wi-Fi dit du skal, for da slipper du å bruke store mengder 4G. 

Og det hele fungerer veldig enkelt! La oss si du ikke har fått med deg vår kritikerroste thrillerdrama Heksejakt enda, og du kunne tenke deg å se denne når du reiser på tur. Alt du trenger å gjøre er å laste ned TV 2 Sumo-appen på din smarttelefon eller nettbrett om du ikke har den enda, søke etter Heksejakt, og til høyre for hver episode er det en liten sirkel med en pil inni. Du trykker på den når enheten din er koblet til Wi-Fi og i løpet av noen minutter vil episoden eller filmen være lastet ned og lagret på din Sumo-konto. Alt innhold du laster ned finner du under «Nedlastninger». Etter du har lastet ned innholdet vil det være der i 30 dager før det slettes, eller så vil det slettes når du har sett det.

Om du skulle ha noen spørsmål angående hvordan å laste ned innholdet du ønsker å se, eller kanskje du har andre Sumo-relaterte spørsmål, så vil vi gjerne hjelpe deg med dette. Vårt kundesenter har åpent på telefon, chat og e-post hver dag, og svarer med glede på alle spørsmål du skulle ha. Du kan kontakte oss her.

Vi i TV 2 Sumo ønsker deg en strålende og underholdningsfylt ferie!