Alt Premier League Sport

Sesongoppkjøring på Sumo

SJEFEN: Manchester United -trener Louis van Gaal er klar for å teste ut laget i sesongoppkjøringen
SJEFEN: Manchester United -trener Louis van Gaal er klar for å teste ut laget i sesongoppkjøringen

Om kort tid braker sesongen løs i de europeiske toppligaene. Premier League-start er kun en måned unna, og nå kan supporterne lade opp til sesongstart mens favorittspillerne gjør det samme. Vi har nemlig sikret oss rettighetene til treningskamper med en rekke av Europas største fotballklubber i aksjon, og de starter sesongoppkjøringen allerede nå!

Først ut er Liverpools møte med danske Brøndby. Liverpool-fansen er nok spente om dagen, etter det nylige salget av superspissen Luis Suarez til Barcelona. Mot Brøndby kan supporterne få sjansen til å se om det finnes potensielle erstattere i egne rekker, eller om man fortsatt må følge spent med på de hundrevis av overgangsryktene rundt klubben nå som vi er inne i «Silly Season». Kampen ser du direkte onsdag 16. juli fra kl. 18.00!

welbeckunited (2)
REISER TIL USA: Welbeck og hans lagkamerater i Man. United drar til USA for å prikke inn formen til sesongstart.

Mest spenning foran den kommende sesongen er det knyttet til Manchester United. De røde djevlene endte på en meget skuffende syvende plass i Premier League sist sesong, og må dermed belage seg på et år uten europacup-spill. Louis van Gaal har erstattet David Moyes, og optimismen er stor blant Man. United-supporterne etter at nederlenderen ledet nasjonen sin til en imponerende tredjeplass i VM. Luke Shaw og Ander Herrera er signert for en samlet prislapp på rundt 600 millioner norske kroner, og om man skal stole på britisk media vil flere dyre signeringer entre portene på Old Trafford før sesongen sparkes i gang. På TV 2 Sumo kan du se alle treningskampene til Manchester United i sesongoppkjøringen, hvor de blant annet møter lag som Roma, Inter og Real Madrid i International Champions Cup i USA.

>> Kampene ser du her!

NY JOBB: Ronny Deila har tatt over den skotske storklubben Celtic.
NY JOBB: Ronny Deila har tatt over den skotske storklubben Celtic.

Mange ble nok en smule overrasket da Strømsgodsets suksesstrener Ronny Deila ble ansatt som ny Celtic-manager i vår. Nå gjør nordmannenen seg klar for sesongstart med sitt nye mannskap, og på TV 2 Sumo ser du tre av de grønne og hvites treningskamper i sommer – deriblant møtet med Tottenham den 2. august.

Her er en oversikt over det vi sender av treningskamper i sommer:

16. juli: Brøndby – Liverpool

19. juli: Dynamo Dresden – Celtic

24. juli: Manchester United – LA Galaxy

26. juli: FC St. Pauli – Celtic

26. juli: Manchester United – Roma

30. juli: Manchester United – Inter

2. august: Tottenham – Celtic

2. august: Manchester United – Real Madrid

5. august: International Champions Cup Final

12. august: Manchester United – Valencia

I tillegg til dette sender vi Moldes hjemmekamp mot ND Gorica i Europa League-kvalifiseringen, samt kamper fra Tippeligaen, 1. divisjon og den norske cupen. God sommer!