Serier

Sendepause serier – våren 2018

For å gi deg de nyeste seriene og episodene først ligger vi nå tettere på USA enn noensinne. Dette gjør dessverre at publisering av nye episoder på TV 2 Sumo kan være noe uforutsigbar. Rettighetene til de nyeste sesongene på Sumo henger sammen med tv-visningen både i USA og her hjemme.

Når en serie tar pause i USA eller i TV 2s sendeskjema blir det som oftest også et opphold på Sumo, og det er ikke alltid vi vet sendedatoer for en hel sesong i god tid på forhånd. I tillegg til sendepauser rundt høytider som Thanksgiving, jul og påske vil også store arrangementer som OL, Super Bowl, Grammy Awards, Emmy Awards, Oscar-utdelingen o.l. kunne påvirke sendeskjemaet både i USA og på TV 2s egne kanaler. Vi jobber kontinuerlig med å få mer fleksible rettigheter og mer forutsigbar publisering av serier på TV 2 Sumo, men vi vil uansett aldri kunne vise episodene før de har vært vist i USA.

De fleste amerikanske studioer sender heller ikke fra seg episodene før de har vært vist i USA, og derfor rekker vi dessverre ikke alltid å tekste dem før visning på Sumo samme dag. Tekstet versjon vil bli tilgjengelig senest innen 24 timer på serier hvor vi ligger dagen etter/samme dag som USA.

Våren 2018 berører dette spesielt disse seriene:

TV 2
Grey’s Anatomy:
Serien har pause under OL i USA, men ikke pause på TV 2. Det betyr at vi vil ligge enda tettere på USA etter OL og ikke kunne ha en hel uke forhåndsvisning på Sumo i ukene før påske. I stedet gir vi deg de nyeste episodene dagen etter USA og slipper ny episode hver fredag kveld kl. 21.40 fra 2. mars og frem til påske!

Serien tar så pause i påsken på TV 2 og vil være tilbake med én ukes forhåndsvisning på TV 2 Sumo fra tirsdag i påskeuken (27. mars, episode 16) – med mindre serien også tar sendepause i USA i påsken, da fortsetter vi å ligge dagen etter USA også etter påske.

Criminal Minds:
Sendepause i uke 9 på TV 2, dvs. ingen forhåndsvisning på TV 2 Sumo torsdag 22. februar.Tilbake med forhåndsvisning av episode 9 på TV 2 Sumo (natt til) fredag 2. mars. Serien tar også pause i påskeuken på TV 2. Det betyr ingen ny episode på Sumo uken før påske, men forhåndsvisning av episode 12 skjærtorsdag.

Madam Secretary:
Har for tiden sendepause i USA, tilbake 3. april på TV 2 Sumo og 10. april på TV 2 (flyttes til tirsdager).

Gotham:
Har for tiden sendepause i USA. Tilbake med forhåndsvisning av episode 12 på TV 2 Sumo 19. mars og på TV 2 25. mars (natt til mandag).

Blindspot:
Har for tiden sendepause i USA. Tilbake med forhåndsvisning av episode 13 på TV 2 Sumo mandag 12. mars og på TV 2 mandag 19. mars.

The Good Doctor:
Har sendepause i USA under OL, samt uke 10. Nye episoder på TV 2 Sumo 27/2, 13/3, 20/3 og 27/3 (sesongavslutning). TV 2 Sumo ligger dagen etter USA og syv episoder foran TV 2.

TV 2 Zebra
På TV 2 Zebra ligger vi ekstra tett på USA med flere serier. Disse titlene rammes dessuten av hyppige og uforutsigbare sendepauser i USA, noe som gjør at vi også må legge inn noen lengre sendepauser på TV 2 Zebra i løpet av sesongen.

Scorpion:
Sendepause på TV 2 Zebra i påskeuken samt uken etter, dvs. pause på TV 2 Sumo uken før påske og påskeuken.Tilbake med forhåndsvisning av episode 19 uken etter påske (onsdag 4. april).

Arrow:
Sendepause på TV 2 Zebra uke 10-13 (9. –30. mars). Siste forhåndsvisning på TV 2 Sumo før pause er fredag 23. februar (episode 13). Tilbake med forhåndsvisning av episode 14 på TV 2 Sumo 30. mars (langfredag) og på TV2 Zebra 6. april.

MacGyver 2016:
Sendepause på TV 2 Zebra i hele mars. Tilbake med forhåndsvisning av episode 16 på TV 2 Sumo lørdag 31. mars (påskeaften) og på TV 2 Zebra lørdag 7. april.

I tillegg til sendepauser på de amerikanske seriene over, vil det ikke komme nye programmer av disse TV 2-seriene under OL (uke 7 og 8): Tid for hjem, Matkontrollen, TV 2 hjelper deg.