Alt Premier League Sport

Se Solskjærs Championship-debut

Allerede i kveld smeller det i engelsk fotball –  se sesongstart i Championship, Blackburn – Cardiff, direkte på TV 2 Sumo fra kl. 20.40.

Ole Gunnar Solskjær feirer en av for få seire i Premier League forrige sesong. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB scanpix

Gleden av å spille på øverste nivå ble kortvarig for Solskjær og hans walisiske mannskap – nå starter en beinhard opprykksjakt i Championship.

Første hinder for rødtrøyene er Blackburn på bortebane. Rovers overrasket ikke stort i fjorårets sesong og endte til slutt på en åttendeplass, utenfor kvalifiseringen til Premier League. Men når revansjelysten er stor for begge lag, ventes det tøff kamp om poengene.

For Solskjær og co er forventningene ekstra høy foran årets sesong – og når hele Norges fotballhelt har alles øyne på seg er en drømmestart med full pott særlig ettertraktet.

Med forsterket spisskompetanse, en bunnsolid sisteskanse og grundig oppkjøring er Solskjær klar for å lede laget tilbake til det gode selskap.

Du kan følge Solskjærs og Cardiffs opprykksjakt i Championship. På TV 2 Sumo viser vi nemlig ytterlige fire Cardiff-kamper utover høsten. Trykk her for oversikt!

Det er mye god fotball å glede seg til.

God fotballhøst!