Alt

Se Siddis Brass direkte på Sumo

Siddis Brass er Norges største underholdningskonkurranse for brassband og foregår som navnet tilsier i Stavanger, i byens splitter nye konserthus. For andre året på rad kan du følge konkurransen direkte på TV 2 Sumo!

Ved siden av det årlige norgesmesterskapet i Bergen, er Siddis Brass det viktigste arrangementet for norske brassband. Konkurransen startet opp i 1983 med 10 deltakende korps i én divisjon. I dag har antallet vokst til over 50 brassband fra store deler av landet, fordelt på fem divisjoner.

Vi sender direkte hele lørdag fra begge salene i nye Stavanger konserthus, og du kan se opptak fra ALLE divisjoner i etterkant!

Se sendingene her

Stavanger Konserthus
Nye Stavanger Konserthus.

Nytt av året er at det blir «Siddis-studio» med eksperter og gjester mellom korpsene som spiller i Fartein Valen. Stig Ryland er programleder og Morten E. Hansen ekspertkommentator.

Sendeskjema lørdag 1. november:
Kl. 09.00: 1. divisjon – Fartein Valen
Kl. 09.00: 2. divisjon – Zetlitz
Kl. 14.15: Elitedivisjon – Fartein Valen
Kl. 20.30: Festkonsert og premieutdeling

3. og 4. divisjon blir i utgangspunktet ikke streamet direkte, men opptak fra disse divisjonene vil bli mulig å se i etterkant på TV 2 Sumo. Det jobbes med å få til live-overføring også fra Kuppelhallen.

Bilder og lyd fra Fartein Valen produseres av studenter ved Fjernsyns- og Multimedieproduksjons-utdanningen og studenter fra Årsenhet i Musikkproduksjon ved Universitetet i Stavanger.

SBB
Stavanger Brass Band er arrangør og vertskap for Siddis Brass.

Se spillerekkefølge og les mer om Siddis Brass her.

For å se sendingene fra Siddis Brass trenger du et abonnement på TV 2 Sumo.

Dette koster fra kr. 49,- per uke.
Kjøp tilgang her

Merk: TV 2 Sumo er et løpende abonnement og vil fornyes automatisk om du ikke stopper det selv. Dette kan du enkelt gjøre når som helst under «Min Sumo».

TV 2 Sumo er nå tilgjengelig overalt, på alle plattformer – inkludert Apple TV, Playstation og XBox. Les mer om alle våre applikasjoner her.

Tips gjerne venner og familie som befinner seg på ulike kanter av landet og ønsker å følge ditt korps, men som ikke kan være med til Stavanger. Husk at du kan se opptak av alle korpsene så mange ganger du vil i ettertid.

Vi ønsker alle deltakende korps lykke til og gleder oss til mange timer med underholdende musikk på TV 2 Sumo!