Alt

Se hva du har å glede deg til!

Snart begynner rødvinssesongen. Med den kommer regn, stearinlys, nydelige høstfarger, den nye ullgenseren du har siklet på, mørkere kvelder og ikke minst NYE SESONGER AV TV SERIER! Halleluja!

Dette er bare noe av hva du kan glede deg til på Sumo i høst:

topofthelake

Høsten bringer nye episoder av den svenske krimserien om etterforsker Irene Huss. Vi er også stolte av å presentere serien Top of the Lake med fantastiske Elisabeth Moss i hovedrollen som Robin Griffin. Top of the Lake som gikk på BBC Two i England tidligere i år har mottatt fantastiske kritikker av britiske medier.

SARAH DREW, ERIC DANE, SARA RAMIREZ, JUSTIN CHAMBERS, JESSICA CAPSHAW, CHYLER LEIGH, PATRICK DEMPSEY, ELLEN POMPEO, JAMES PICKENS JR., SANDRA OH, KEVIN MCKIDD, CHANDRA WILSON, JESSE WILLIAMS, KIM RAVER

Ny sesong av Greys Anatomy kommer i november/ desember. Og som vi skrev om på bloggen i forrige uke er det snart klart for ny sesong av Homeland. Showtime slapp nettopp ny trailer med gåsehudgaranti!

På Zebra (og når du vil på Sumo) kommer det nye sesonger av Suits (sesong 3), The Killing (sesong 2) og Sons of Anarchy (sesong 6). 17. september starter også Vikings, med vår egen Torbjørn Harr i en av rollene, fra da vil Zebra sende flere episoder i uken, eller du kan selvsagt se dem når du vil på Sumo.

emily_owensPå Sumo og TV 2 Bliss kan vi i høst friste med den nye serien Emily Owens MD om praksislegene på Denver Memorial Hospital og all deres drama og forviklinger. Datteren til Meryl Streep spiller hovedrolleinnhaveren, Emily Owens, det er ikke til å ta feil av – bare se så like de er! Populære Hart of Dixie og Beauty and the Beast kommer også med nye sesonger.

Flere titler er underveis. Følg med her på bloggen for konkrete datoer, flere blogginnlegg og mer info om flere nye serier!

Høsten kan bare komme!

Klikk her for oppdatert oversikt over sendedato og premierer.

kine