Alt

Se alle dine favoritter fra Disney Channel – vinn premier!

Nå kan du se alle dine favorittserier fra Disney Channel på TV 2 Sumo – enten du vil se en romantisk musikal eller bare vil le litt. Bli med på konkurransen – og vinn Violetta-effekter!

Nå finner du hele sesonger av serier som Violetta, A.N.T. Farm, Austin & Ally, Good Luck Charlie, Lab Rats, Jessie og Kickin’ it.

Se alle seriene her

violetta_blogg

Violetta er en historie om kjærlighet, venner og musikk. Om en ung jente som etter flere år i Europa flytter tilbake til sin hjemby Buenos Aries. Vi følger hennes hverdag med tenåringsutfordringer, forelskelser og venner – pent akkompagnert av originale musikalnumre i mange ulike sjangre. Hun er tilbake hvor hun startet og møter en gutt hun ikke kan slutte å tenke på, men kjærligheten er uforutsigbar og komplisert og det går sjelden slik hun forventer. I sin gamle hjemby har hun nå fått mange nye venner, og hun har funnet sin plass i gjengen. Det er musikk hun vil drive med, og som har gitt henne troen på seg selv. Livet til Violetta vil aldri bli det samme igjen. Hvis du er som meg – liker romantikk og en god porsjon søt musikk – da er dette serien for deg!

antfarm_blogg

Er du en av dem som heller foretrekker litt humor? Da er A.N.T. Farm noe for deg! En hysterisk morsom serie om livet til de talentfulle elevene ved «Advanced Natural Talent»-programmet på en skole i San Francisco. De er smarte og morsomme, og de fyller hverdagen med sprø påfunn. China er en fantastisk fiolinist mens Olive har fotografisk hukommelse – sammen med en god porsjon ironi sørger de for noen av høstens morsomste øyeblikk på TV 2 Sumo!

Her er det bare å velge og vrake i alle godbitene fra Disney Channel! Høstmørket har senket seg, så nå kan du endelig krype under pleddet med en kopp kakao og kose deg med dine favoritter på Sumo.

Bli med på konkurranse!  Se videoen der en av Sumos Violetta-fans stiller deg et spørsmål, og legg inn ditt svar i kommentarfeltet under!

To vinnere får hvert sitt Violetta sengetøy, Violetta håndkle og Violetta skrivebok! Vinnerne trekkes 10. oktober.

 

ida_m_signatur